Αρχική | Αδελφή του Τριαντάφυλλου: Μπορεί να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor 4

Αδελφή του Τριαντάφυλλου: Μπορεί να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor 4

  • Αδελφή του Τριαντάφυλλου: Μπορεί να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor 4
  • Αδελφή του Τριαντάφυλλου: Μπορεί να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor 4
  • Αδελφή του Τριαντάφυλλου: Μπορεί να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor 4

Η αδελφή του Τριαντάφυλλου, Δέσποινα, μίλησε για την δωροδοκία, την οποία ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Γιώργος Κόρομι κατηγορούν τον τραγουδιστή

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε η αδελφή του Τριαντάφυλλου, η οποία αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στους παίκτες της κόκκινης ομάδας του «Survivor 4», αλλά και για την δωροδοκία, την οποία ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Γιώργος Κόρομι κατηγορούν τον τραγουδιστή.

«Ο Τριαντάφυλλος έχει χιούμορ και το ξέρετε! Μπορεί σε κάποια συζήτηση να έκανε πλάκα και να τους είπε άντε άμα μείνουμε και βγούμε θα σας δώσω και λεφτά, θα σας κάνω κάποιο δώρο. Απλώς τα παιδιά τώρα για να πετύχουν το σκοπό τους, παίζουν με ανθρώπινες ψυχές. Είναι άσχημο» υπογράμμισε η αδελφή του Τριαντάφυλλου και πρόσθεσε ότι ο Ασημακόπουλος την απογοήτευσε με τη συμπεριφορά του.

Διαβάστε επίσης: Σοφία Μαργαρίτη: Ο Τριαντάφυλλος δεν προσέφερε τίποτα στην καλύβα

Παράλληλα, δήλωσε ότι ο αδελφός της δεν πήγε στο ριάλιτι επιβίωσης για το έπαθλο. «Πήγε επειδή του άρεσε πάντα το Survivor. Το κακό του Τριαντάφυλλου, πέρα από το ότι έχει ψυχή μικρού παιδιού, είναι ότι είναι πολύ νευρικός. Νευριάζει κατευθείαν, αλλά του περνάει αμέσως. Γι’ αυτό δεν κρατάει σε κανέναν κακία. Γενικά, είναι ένα δυνατό παιδί. Ωστόσο, είναι τόσο μεγάλη η πίεση εκεί, που μπορεί να αποχωρήσει και οικειοθελώς».

Πηγή : Ethnos.gr

Ετικέτες