Αρχική | Ο Αλέξης Παππάς μετά την αποχώρηση απο το τηλεοπτικό παιχνίδι Survivor. Η αλλαγή που άφησε τους φαν και τους ακόλουθούς του με το στόμα ανοιχτό.

Ο Αλέξης Παππάς μετά την αποχώρηση απο το τηλεοπτικό παιχνίδι Survivor. Η αλλαγή που άφησε τους φαν και τους ακόλουθούς του με το στόμα ανοιχτό.

Alexis Pappas-Survivor

Ο 35χρονος Αλέξης Παππάς μετά την αναπάντεχη γι’αυτόν αποχώρηση απο το τηλεοπτικό παιχνίδι, αφού γύρισε σπίτι, περιποιήθηκε και ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που άφησε τον κόσμο που τον ακολουθεί με το στόμα ανοιχτό.

Παρακάτω παραθέτουμε τα λόγια αυτούσια του γνωστού ηθοποιού/μοντέλου όπως τα είπε στο love it:

«Εγώ περίμενα πως θα μείνω. Οι πιθανότητες να φύγω ήταν στο μυαλό μου απειροελάχιστες και είχα αφήσει και κάποια υπονοούμενα για το ποιος θα πάει το Πάσχα σπίτι του να φάει το αρνί. Τελικά ήμουν εγώ. Τα παιδιά της αντίπαλης ομάδας είχαν πολλούς λόγους που ήθελαν να φύγω. Δε ξέρω τι έγινε μόλις έφτασαν στις καλύβες. σίγουρα θα υπήρχε πάρτι μεγάλο.»!

Επίσης ανέφερε: «Ήταν περισσότερο κίνητρο για μένα τον τελευταίο καιρό να φέρω τον James σε μια προσωπική μονομαχία, παρά να φτάσω στον τελικό. Αν έφευγε ο James τότε ήταν σίγουρος ο τελικός. Αν έφευγα εγώ, τότε έφτασα τα πράγματα στο πικ.»!
Alexis Pappas-Instagram-Allagi

Ο 35χρονος ηθοποιός με καταγωγή απο Ελλάδα άρχισε να εργάζεται στα 18 του χρόνια ως ηλεκτρολόγος ενώ πολύ σύντομα άλλαξε τελείως πορεία στην καριέρα του και ασχολήθηκε με το μόντελινγκ με τεράστια επιτυχία καθώς έχει συνεργαστεί με κορυφαίους οίκους μόδας στο Παρίσι, στο Μιλάνο και την Νέα Υόρκη, ενώ εμφανίστηκε και στην σειρά «8 Λέξεις» του ΣΚΑΪ, απογειώνοντας έτσι την φήμη του. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που προκάλεσε σάλο με την ανανεωμένη του εμφάνιση στο Instagram με πληθώρα σχολίων.

Ετικέτες