Αρχική | Αποχώρηση του Νίκου Κοκλώνη από το OPEN

Αποχώρηση του Νίκου Κοκλώνη από το OPEN

Nikos-Koklonis-Gossip-apohorisi-open-

Την αποχώρησή του από το κανάλι OPEN ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης στην εκπομπή Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή, αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στην πολιτική της εκπομπής και του καναλιού και τα δικά του σχέδια. Παρακάτω έχουμε ένα απόσπασμα από τα δικά του λόγια:
“Καλά κάνεις, δεν είναι σωστό όταν η σεζόν τρέχει και έχω συμπαραγωγές δηλαδή και το ευτυχία Κατερίνα Καινούργιου και “το Χαμογέλα” επίσης είναι δικές μου σε παραγωγές να πω κάτι ότι σταματάει, ότι παίρνω διαζύγιο από το OPEN, μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Αν ρωτάς τον Νίκο τον κοκλώνη θεωρώ ότι έχω φύγει κατά 99,9% από το OPEN.”

Ο Νίκος κοκλώνης είπε επίσης χαρακτηριστικά ότι ο ίδιος βάζει τα προσωπικά  σε δεύτερη μοίρα όταν κάνει business ενω το κανάλι έχει αλλάξει στρατηγική το πρόγραμμα και γενικότερα το κανάλι και δεν συμβαδίζει πλέον με αυτά που έχει κατά νου. Επίσης δήλωσε ότι με πολύ φιλικό τρόπο θα λήξει την συνεργασία του μέχρι νεωτέρας.

Στην εκπομπή Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή όταν ρωτήθηκε για το που πρόκειται να είναι η επόμενη τηλεοπτική του στέγη δήλωσε ξεκάθαρα ότι το Jazz το Σεπτέμβριο θα βγει στον αέρα. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δήλωσε πως θέλουν όλοι στο κανάλι τους να έχουν τέτοιο λαμπερό πρόγραμμα ενώ χαριτολογώντας άφησε μία υπόνοια συνεργασίας ενώ αστειευόμενος ο Νίκος κοκλώνης της είπε “όχι” και έτσι και αλλιώς θα το δήλωνε στην ίδια και σε πολύ χαλαρό και έθιμο κλίμα συζήτησαν ακόμα και για μία guest εμφάνιση της Τσιμτσιλή στην εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη όπου θα έχει φορέσει τα “καλά” της.

Ο ίδιος επίσης μίλησε, ύστερα από ερώτηση της οικοδεσπότριας, σχετικά με την ταξιδιωτική εκπομπή που σχετιζόταν με ταξίδια μαζί με celebrities και αποκάλυψε πως είχε γυρίσει ήδη έξι επεισόδια ενώ το περιεχόμενο θα είναι διαφορετικό, πιο σοβαρό, πιο περίεργο τονίζοντας πως είναι στα μελλοντικά του σχέδια η ολοκλήρωση της καθώς η καραντίνα έβαλε stop στο γύρισμα των επεισοδίων.

Ετικέτες