Αρχική | Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκαλύπτει γιατί έλειπε από τα social media

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκαλύπτει γιατί έλειπε από τα social media

Dimitra-Alexandraki-News-Showbiz-Gossip-Lifestyle

Το μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη που έχει γνωρίσει ιδιαίτερα μεγάλη φήμη ιδιαίτερα μέσα από το instagram και έχει κερδίσει τον αντρικό πληθυσμό με την πανέμορφη και συνάμα σέξι παρουσία της , εμφανίστηκε και αποκάλυψε σε συνέντευξη τους λόγους που απείχε από τα φώτα της δημοσιότητας και των social media, βάζοντας τέρμα στις φήμες που την ήθελαν ακόμη και έγκυο. Παρακάτω παραθέτουμε απόσπασμα από την συνέντευξή της: “Για περίπου τρεις μήνες απείχα από τα social media, έπρεπε να βρω λίγο τα πατήματα μου και τα social media λίγο με αποσπούσανε”.

Αστειευόμενη το μοντέλο μίλησε και για τα όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν κατά τη διάρκεια της απουσίας της και δίνοντας μία απάντηση για όσα έγιναν:” Η φαντασία του κόσμου οργίαζε κατά τη διάρκεια που είχα εξαφανιστεί από τα social, από εγκυμοσύνη μέχρι γάμους, από survivor, μέχρι τα πάντα.Από το άγχος που είχα, είχα και καθυστέρηση, πήγα και πήρα τεστ και να ανεβάζω φωτογραφίες φούσκωσε η κοιλίτσα και να μου στέλνουν φούσκωσε η κοιλίτσα. Ακόμα δεν μιλούσα με τη μητέρα μου τον αδερφό μου, για 15 μέρες με ψάχναν και εκείνοι.

Ενώ όταν την ρώτησαν αν ο λόγος απουσίας της ήταν τα ερωτικά απάντησε: “ο,τι έχει να κάνει με την προσωπική μου ζωή δεν πρόκειται να το εκθέσω ποτέ ξανά.”

Όπως και να έχει εμείς χαιρόμαστε που είναι καλά, υγιής και ευημερεί και ελπίζουμε πολύ σύντομα να επανέλθει στα φώτα της δημοσιότητας.

Ετικέτες