Αρχική | «Ekiben»: Ποιοτικό delivery με υπογραφή

«Ekiben»: Ποιοτικό delivery με υπογραφή

«Ekiben»: Ποιοτικό delivery με υπογραφή

Άρης Βεζενές

Ο Άρης Βενεζές είναι ταλαντούχος, αυτοδίδακτος και με τις εμπειρίες που απόκτισε στην Αμερική κατάφερε μέσα σε μία δεκαετία να κερδίσει μια αξιοζήλευτη θέση στο ελληνικό star system της εστίασης.

Το «Ekiben», ασχολείτε με την delivery μόδα και είναι βραχίονας διανομής κατ’ οίκον του Birdman, μία έξυπνη κίνηση του Βεζενέ, σε αύτην την δύσκολη περίοδο του κορωνοιού.Στην αρχή όταν διαβάζεις το μενού δεν αισθάνεσαι ασφαλής σε ό,τι αφορά το τι θα φτάσει στα χέρια σου και σε ποια κατάσταση. Ειδικά μάλιστα όταν, κάνοντας την πρόσθεση διαπιστώνεις ότι η παραγγελία για τρία άτομα φτάνει τα €110.

Στην περιοχή της πολυασιατικής κουζίνας κινείται η πρόταση του «Ekiben»
Στην περιοχή της πολυασιατικής κουζίνας κινείται η πρόταση του «Ekiben»

Η γευστική πρόταση που κάνει το «Ekiben» κινείται στην περιοχή της πολυασιατικής κουζίνας και είναι αισθητά φιλογιαπωνέζικη,γεγονός που την κάνει ελκυστική (λόγω τάσης) σε ένα ευρύ κοινό. Ο χρόνος παραλαβής (Σύνταγμα – Κολωνάκι) είναι αξιοπρεπής και κυμαίνεται στα 30 – 40 λεπτά.

Γευστικά και ποιοτικά με ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Το mushroom Ramen έχει νόστιμα τραγανά λαχανικά, με έναν πολύ γευστικό ζωμό. Το στήθος πάπιας είναι τρυφερό, με ενδιαφέρουσα παρουσία λίπους, και τα μοσχαρίσια μάγουλα BBQ τρυφερά και με επαρκή γευστική ισορροπία.

Classic Ramen
Classic Ramen

Τα συμπεράσματα, από τη δοκιμή που κάναμε ειναι ότι ,το «Ekiben» τα καταφέρνει καλά. Φυσικά, όχι ως «υψηλή γαστρονομία σε delivery» και άλλα τέτοια που ακούγονται. Σαν ενδιαφέρουσες γεύσεις, όμως, που φτάνουν στο σπίτι σας σε κατάσταση που σας επιτρέπει να ευχαριστηθείτε αυτό που θα βάλετε στο στόμα σας, σίγουρα. Βέβαια, η τιμή «τσιμπάει», αλλά όπως και να το κάνουμε ένα καλό delivery όλο και κάτι παραπάνω θα κοστίσει.

Αξιολόγηση: Καλό – 7/10