Αρχική | Eurovision 2021: Η εκπρόσωπος της Αλβανίας «έδειρε δύο Ελληνίδες»

Eurovision 2021: Η εκπρόσωπος της Αλβανίας «έδειρε δύο Ελληνίδες»

Eurovision-2021-Antzela-Peristeri-Albania

Με αρκετά εντυπωσιακή εμφάνιση η εκπρόσωπος της Αλβανίας στην φετινή Eurovision Άντζελα Περιστέρη αποκαλύπτει σε δημοσιεύματα του himara.gr ότι είχε δεχθεί αρκετό ρατσισμό στο ξεκίνημα της καριέρας της και ότι ήταν αρκετά δύσκολα τα χρόνια που πέρασε, αφού ποτέ δεν αποπειράθηκε να κρύψει την καταγωγή της.

Σε εκπομπή του himara.gr δήλωσε «Τα ξεκινήματα μου στην Ελλάδα ήταν δύσκολα γιατί αντιμετώπιζα προκατάληψη επειδή είμαι από την Αλβανία. Και κάποια στιγμή δεν άντεξα άλλο και αντέδρασα με αυτό τον τρόπο. Δεν λέω ότι δεν το άξιζαν, αλλά ούτε θεωρώ πως ήταν σωστή η αντίδραση μου. Ήμουν και πιο μικρή ήμουν 20 χρονών και δεν το σκέφτηκα πολύ

Σε αντίθεση έρχονται όσα αποκάλυψε στην εκπομπή του himara.gr καθώς σε πιο πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του OPEN παρέθεσε τα εξης:  «Eλάχιστα, μου έχουν συμπεριφερθεί πάρα πολύ καλά. Μόνο πολύ λίγο στην αρχή που δεν ήξερα καλά και τη γλώσσα” .

Πρόσθεσε επίσης ότι η ίδια δεν είχε κανένα πρόβλημα ενώ πολλοί αλβανοί καλλιτέχνες τείνουν να κρύβουν την καταγωγή τους για ρατσιστικούς λόγους, κάτι που ίσως σταθεί και τροχοπέδη στην επαγγελματική του ανέλιξη και καριέρα.

Ετικέτες