Αρχική | Eurovision 2021: Στον τελικό η Κύπρος με το ‘El Diablo’

Eurovision 2021: Στον τελικό η Κύπρος με το ‘El Diablo’

Eurovision-song-contest-2021-Cyprus-El-Diablo-Eleni-Tsagrinou

Εκρηκτική και εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση της Ελένης Τσαγκρινού που εκπροσωπεί την Κύπρο στην φετινή Eurovision με το τραγούδι ‘El Diablo’ .

Τόσο η χορογραφία όσο και τα εφέ αλλά και η αποκαλυπτική εμφάνιση της Ελένης Τσαγκρινού, έδωσαν το έναυσμα για μια εκπληκτική παρουσίαση ενώ η εκτέλεση του δυναμικού τραγουδιού ‘El Diablo’ άπο την 26χρονη τραγουδίστρια απογείωσε την παράσταση, ξεσηκώνοντας όλα τα πλήθη και αποσπώντας μεγάλα χειροκροτήματα στο τέλος της παρουσίασης της Κύπρου για τον πρώτο ημιτελικό.

Η ψηφοφορία για τις χώρες που θα προβούν στην τελική φάση του διαγωνισμού της φετινής Eurovision ανέξειξαν την κυπριακή αποστολή στην 7η θέση, δικαιώνοντας την εκπληκτική παρουσία της και στέλνοντας την κατευθείαν στον τελικό.

Αύριο αναμένεται και η παρουσία της ελληνικής αποστολής στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision για την διάκριση των 10 χωρών που θα παρευρεθούν στον τελικό.

Παρακάτω σας παραθέτουμε το βίντεο-απόσπασμα από την χθεσινή παρουσίαση της κυπριακής αποστολής  του τραγουδιού ‘El Diablo’ από το official κανάλι youtube της Eurovision.

Ετικέτες