Αρχική | Eurovision 2021: Το “Last Dance” της Ελλάδας στον τελικό

Eurovision 2021: Το “Last Dance” της Ελλάδας στον τελικό

news-Eurovision-Semi-Final-Greece-Stefania-Lymperakaki

Έλαμψε με την παρουσία της στον χθεσινό ημιτελικό η Στεφανία Λυμπερακάκη που εκπροσωπεί την Ελλάδα στην φετινή Eurovision, κατακτώντας την τέταρτη θέση στην Β’ φάση του ημιτελικού και δίνοντας μας το εισητήριο για την τελική φάση του διαγωνισμού.

Η μόλις δεκαοκτώ ετών Στεφανία Λυμπερακάκη εμφανίστηκε στην σκηνή με μια μωβ αστραφτερή φόρμα, μια πανέξυπνη χειροποίητη δημιουργία  του Βρεττού Βρεττάκου, που συνδυάζει ευκολία στην κίνηση, χάρη και σέξυ εμφάνιση χωρίς να γίνεται αποκαλυπτική.

Η σκηνική παρουσία έχει επίσης ένα κράμμα φαντασμαγορικών εφέ, που με απίστευτη τεχνική φαίνεται πως η τραγουδίστρια αιωρείται κατά την διάρκεια της του τραγουδιού, ενώ δίνει και ένα μήνυμα, απρόσωπων ανθρώπων χαμένων μεταξύ τους στο χάος της πόλης.

Ωστόσο, δεν έλειψαν και τα τεχνικά προβλήματα, αφού τα πυροτεχνήματα των προηγούμενων αποστολών είχαν ως αποτέλεσμα ο καπνός που είχε μείνει στην σκηνή να επισκιάζουν μέρος της Στεφανίας και της ιδιαίτερης σκηνικής παρουσίας της Ελλάδας.

Βέβαια η εκπληκτική παρουσία της Στεφανίας, η απίστευστη καλλιτεχνική χροία της και τα συναρπαστικά καθώς και καθηλωτικά σκηνικά σπέσιαλ εφέ , έδωσαν ένα αποτέλεσμα που έμελλε να κάνει την παρουσία της Στεφανίας και της ελληνικής αποστολής καθηλωτική ενώ όλο το στάδιο ξεσηκώθηκε και ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Σας παραθέτουμε το βίντεο από τον Β’ Hμιτελικό της ελληνικής αποστολής από το official κανάλι της Eurovision στο youtube.

Ετικέτες