Αρχική | Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων (Μέρος 1ο)

Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων (Μέρος 1ο)

Weekly-Astrology-signs

Κριός

Ο  Ήλιος περνάει στους Διδύμους στις 20:05 και σου δίνει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς. Έρχεσαι σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος που μπορείς να περάσεις όμορφα μαζί τους. Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και νευρικότητα μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις που καλό είναι να αποφευχθούν. Απόλαυσε κοντινές αποδράσεις που θα σε αναζωογονήσουν.

Αισθηματικά

Το τρίγωνο Αφροδίτης στους Διδύμους – Κρόνου στον Υδροχόο στις 20.05 βοηθά να επικοινωνήσεις συναισθήματα, σκέψεις και ανησυχίες με ψυχραιμία και ωριμότητα. Η καλή επικοινωνία στην σχέση θα βοηθήσει στην μακροβιότητά της και αυτό είναι ο απώτερος σου στόχος. Αν είσαι αδέσμευτος/η οι προϋποθέσεις να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο μέσα από το κοντινό περιβάλλον αυξάνονται. Μπορεί να είναι μία νέα σχέση που θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις με μεγαλύτερη ευκολία αυτά που νιώθεις και να δεις με ρεαλιστικούς όρους τι μπορεί να σου προσφέρει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το τρίγωνο του Ήλιου στον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 17.05 σε βοηθά να διεκδικήσεις καλύτερους οικονομικούς όρους στο επαγγελματικό περιβάλλον. Οι πιθανότητες επιτυχίας είναι αυξημένες, φρόντισε να αδράξεις την ευκαιρία. Προσοχή στο τέλος της εβδομάδας καθώς το τετράγωνο Ερμή στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να οδηγήσει σε λάθος εμπορικές συμφωνίες. Φρόντισε να μην δείξεις εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που υπόσχονται πολλά, παράλληλα όμως συγκράτησε τον εαυτό σου γιατί μπορεί να δώσεις ψευδείς δεσμεύσεις.

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Κριό

Διαδώστε τις ιδέες σας, εκφράστε τη γνώμη σας, αλλά με σύνεση και ορθή σκέψη! Η Αφροδίτη στους Διδύμους και στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σχηματίζει ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον Κρόνο, βοηθώντας σας να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στον αγαπημένο σας ή το θαυμασμό σας και την ερωτική έλξη σας σε κάποιον/α μέσω ενός blog ή στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ακόμη και αν τα λόγια σας είναι λίγο … τολμηρά, εξακολουθείτε να αισθάνεστε σιγουριά με τον εαυτό σας για να μοιραστείτε ό, τι αισθάνεστε με τον άλλον. Όντας εκατό τοις εκατό ο εαυτός σας είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για να έχετε μια σχέση με διάρκεια. Τώρα, έχετε την πρακτική και ορθολογιστική επιρροή του Κρόνου που σας προσγειώνει και κάνει τις ιδέες σας πραγματικότητα.

Ταύρος

Ταύρε, σου δίνεται η ευκαιρία μέσα στην εβδομάδα να προωθήσεις στόχους και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που αφορούν προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Το τρίγωνο του Ήλιου στο ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 17.05 ενισχύει την διαίσθηση και το δυναμισμό δίνοντας σου την δυνατότητα να μεταμορφωθείς και αλλάξεις ριζικά την κοσμοθεωρία σου και τον τρόπο που σκέφτεσαι το μέλλον.

Αισθηματικά

Το τρίγωνο Αφροδίτης στους Διδύμους – Κρόνου στον Υδροχόο στις 20.05 σε βοηθά να βρεις συναισθηματική σταθερότητα μέσα στη σχέση σου. Πάθος και ασφάλεια δημιουργούν την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα για εσένα και τον άνθρωπό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η διεκδικείς σταθερές και ξεκάθαρες καταστάσεις και αυτό θέλεις από ένα νέο πρόσωπο που μπορεί να μπει στην ζωή σου. Γνωρίζεις τι θέλεις και τι ζητάς και αυτό γίνεται άμεσα εμφανές σε κάθε φλερτ που μπορεί να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να προχωρήσεις σε επαγγελματικές υποθέσεις και συναλλαγές στις αρχές της εβδομάδας που θα αποφέρουν σημαντικά οφέλη. Έχεις την αυτοπεποίθηση και μπορείς να διεκδικήσεις το καλύτερο για εσένα. Με τον Ήλιο να περνάει στους Διδύμους στις 20.05 επικεντρώνεσαι πια σε οικονομικά ζητήματα καθώς είναι επιτακτική ανάγκη να δώσεις λύσεις. Προσοχή στο τέλος της εβδομάδας καθώς είναι εύκολο να εμπλακείς σε οικονομικές συμφωνίες που είναι ασύμφορες και μπορεί να οδηγήσουν σε ζημιές και απογοήτευση.

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Ταύρο

Δεν πρέπει να βιάζεστε στην αγάπη, κι αυτό το ξέρετε καλύτερα από τον καθένα. Η Αφροδίτη στους Διδύμους στον αισθησιακό δεύτερο οίκο σας, σχηματίζει ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον Κρόνο, και σας καλεί να έχετε υπομονή στην αγάπη, τα πάντα θα έρθουν στον κατάλληλο χρόνο. Αν έχετε κάνει μια πρόσφατη γνωριμία, μην απαιτείτε πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Κρατώντας τα χαρτιά σας κλειστά θα λειτουργήσει προς όφελός σας, είναι ακόμα πιο δελεαστικό. Ίσως τώρα να θέλετε να μείνετε περισσότερο στην άνεση του σπιτιού σας, νιώθετε περισσότερη συναισθηματική ασφάλεια στο χώρο σας. Ή ίσως θελήσετε να βγείτε για λίγο από τη ρουτίνα σας κάνοντας μια κοντινή απόδραση και απολαμβάνοντας τη φύση. Οι ήχοι, οι μυρωδιές και το πράσινο θα κάνουν τόσο καλό στην ψυχή σας.


Δίδυμος

Δίδυμε, βγαίνεις από την εσωστρέφεια και την κατήφεια αυτή την εβδομάδα καθώς ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου στις 20.05 και σου δίνει την δυνατότητα να διεκδικήσεις με δυναμισμό αυτό που θεωρείς ότι σου αξίζει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα θα σε ωθήσουν σε πρωτοβουλίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς και να αναδείξεις τις ικανότητές σου.

Αισθηματικά

Το τρίγωνο Αφροδίτης στο ζώδιό σου – Κρόνου στον Υδροχόο στις 20.05 σου δίνει την ευκαιρία με ωριμότητα και αποφασιστικότητα να δείξεις ανάγκες και θέλω στο ταίρι σου. Θετικό είναι το γεγονός ότι δεν παρασύρεσαι από τον εγωκεντρισμό και τον υποκειμενισμό που θα ενοχλούσε το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η ζωντάνια και ο δυναμισμός σου σε βοηθούν να ξεχωρίσεις και να πρωταγωνιστήσεις στο αισθηματικό παιχνίδι. Νέες γνωριμίες θα σε απασχολήσουν καθώς ανοίγουν ένα νέο, αισιόδοξο και σταθερό κεφάλαιο στην ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μην χάσεις την ευκαιρία στις αρχές του μήνα να κλείσεις υποθέσεις που σε απασχολούν από το παρελθόν και επηρεάζουν την εργασιακή σου πορεία. Παράλληλα, μπορείς να αντιμετωπίσεις με αποφασιστικότητα παρασκηνιακές διεργασίες που σε ενοχλούν και σε απογοητεύουν. Στο τέλος της εβδομάδας είσαι επιρρεπής σε υπερβολές και μεγάλα λόγια που τελικά μπορεί να σε εκθέσουν. Μην μπαίνεις σε διαδικασία υποσχέσεων και δεσμεύσεων στις οποίες δεν θα είναι εύκολο να ανταποκριθείς και τελικά θα σε εκθέσουν.

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Δίδυμο

Επιτυχία! Αισθάνεστε εξαιρετικά σίγουροι με τον εαυτό σας, χάρη στην Αφροδίτη στους Διδύμους και στον πρώτο οίκο σας, του εαυτού σας και της προσωπικής σας ταυτότητας, η οποία σχηματίζει ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον πειθαρχημένο Κρόνο. Είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση αλλά και σίγουροι για τον εαυτό σας προκειμένου να επιτευχθεί ο απώτερος στόχος σας, δεν βιάζεστε για το μέλλον, θέλετε να οικοδομήσετε μια σχέση με διάρκεια και ξέρετε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει γρήγορα. Με το σοβαρό Κρόνο μπορείτε να δημιουργήσετε μια στέρεα βάση για την επίτευξη του ποθητού αποτελέσματος και για την προσωπική σας ικανοποίηση. Ό, τι κάνετε πρέπει να έχει νόημα για την ανάταση της ψυχής σας. Θέστε τα θεμέλια για να γίνουν τα όνειρά σας πραγματικότητα.


Καρκίνος

Καρκίνε, περνάς σε μία περίοδο που θα προτιμήσεις να απομακρυνθείς από όλους και όλα. Η εσωστρέφεια είναι έντονη καθώς ζητήματα του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο προσκήνιο με τον Ήλιο στους Διδύμους να περνάει στις 20.05. Σε μία περίοδο έντονων αναζητήσεων οφείλεις να επικεντρωθείς στην εσώτερη διεργασία που θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις ότι σε πληγώνει. Είναι απαραίτητο όμως να μην παρασυρθείς από συναισθηματικές εξάρσεις που θολώνουν την σκέψη σου.

Αισθηματικά

Το τρίγωνο Αφροδίτης στους Διδύμους – Κρόνου στον Υδροχόο στις 20.05 σε βοηθά να αντιμετωπίσεις παλιότερα ζητήματα που απασχολούν την σχέση σου και σε βαραίνουν. Είναι θετικό ότι ο συναισθηματισμός δεν είναι άκρατος και μπορείς να συγκρατήσεις πιθανές εξάρσεις που δεν θα βοηθήσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να ασχοληθείς με καταστάσεις του παρελθόντος που δεν έχουν κλείσει καθώς σε αναστατώνουν ακόμα. Προσπάθησε να μην βιαστείς σε αποφάσεις που μπορεί να έχουν σαν όχημα την μοναξιά και την απογοήτευση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στις αρχές της εβδομάδας μπορείς να κλείσεις θέματα που αφορούν στόχους και φιλοδοξίες που έχεις με αποτελεσματικό τρόπο. Το τρίγωνο του Ήλιου στον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 17.05 μπορεί να οδηγήσει σε μοναδικές συνεργασίες που θα αναγεννήσουν την επαγγελματική σου πορεία. Προσοχή ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο καθώς είναι πιθανό να ανακαλύψεις παρασκήνιο που θα σε στενοχωρήσει. Πάρε συναισθηματικές αποστάσεις για να αντιμετωπίσεις με ρεαλισμό προκλήσεις και παγίδες.

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Καρκίνο

Το ζώδιό σας είναι διαβόητο για την παθητικότητα και την επιθυμία του για ασφάλεια, συνήθως βάζετε τις δικές σας ανάγκες στην άκρη, εκδηλώνοντας τα προστατευτικά ένστικτά σας. Αλλά με την Αφροδίτη στους Διδύμους και στο θολό και ασαφή δωδέκατο οίκο σας σε τρίγωνο με τον Κρόνο, προσέξτε! Ώρα να φροντίσετε τον εαυτό σας και να δείτε την αλήθεια, το να ζείτε με φαντασιώσεις και άπιαστα όνειρα πού θα σας οδηγήσει; Ψάξτε σε βάθος την όλη ιστορία και προσπαθήστε να αποβάλετε από την ψυχή σας οποιοδήποτε χάος και συναισθηματική αναστάτωση, όσο μπορείτε. Επωφεληθείτε από αυτή τη συμπαντική επιρροή και αποσαφηνίστε αν τα όνειρά σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αν οι αγαπημένοι σας στόχοι έχουν γερά θεμέλια. Αν χρειάζεστε βοήθεια, είναι σίγουρο ότι θα την έχετε.                           
Λέων
Λέοντα, αφήνεις πίσω την έντονη επαγγελματική δράση και επιδιώκεις να βρεθείς με ομάδες που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς. Ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους στις 20.05 και θέλεις να βρεθείς με φίλους που μπορείς να συζητήσεις για κοινωνικές ανησυχίες και ιδέες που έχεις. Η έντονη ανάγκη ανεξαρτησίας και η πρωτοποριακή αντιμετώπιση των πραγμάτων θα σε βοηθήσει να αναδείξεις δυνατότητες και όνειρα, προσοχή σε αλαζονικές τάσεις που θα προκαλέσουν συγκρούσεις.

Αισθηματικά

Το τρίγωνο Αφροδίτης στους Διδύμους – Κρόνου στον Υδροχόο στις 20.05 σε βοηθά να οριοθετηθείς στην σχέση σου. Παράλληλα μπορείς να επιδιώξεις να κινηθείς από κοινού με το ταίρι σου σε αντικείμενα που ενδιαφέρουν και τους δύο. Αυτό θα είναι αρκετό για να σας φέρει πιο κοντά. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από φιλικές παρέες και συλλόγους μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις μία σταθερή σχέση που θα σε ικανοποιήσει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το τρίγωνο του Ήλιου στον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 17.05 σου δίνει την δυνατότητα να προχωρήσεις σε επαγγελματικές επιλογές και σχέδια που θα σε βοηθήσουν να αναδειχθείς και να εξελιχθείς. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις προς το τέλος της εβδομάδας καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς σε σχέδια και συμφωνίες που δεν είναι ιδανικές για εσένα. Να θυμάσαι ότι τα φαινόμενα απατούν και καλό είναι να μην δείχνεις εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που μπορεί να θέλουν να σε εξαπατήσουν.

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Λέοντα

Είστε τόσο χαρούμενοι και παιχνιδιάρικοι, σας αρέσει το φλερτ και η διασκέδαση, αλλά η Αφροδίτη στους Διδύμους στον φιλικό και φιλελεύθερο ενδέκατο οίκο σας σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον Κρόνο στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας ζητά να πάρετε κάποια πράγματα σοβαρά στον έρωτα. Αναζητάτε τη δέσμευση και πνευματική επικοινωνία, θέλετε να χαρείτε την αγάπη ελεύθερα και αφήνετε το χρόνο να δείξει που θα οδηγήσει αυτή η σχέση. Απλά μιλήστε με ειλικρίνεια για τις προθέσεις σας, η σοβαρότητά σας μαζί με το ανέμελο και παιχνιδιάρικο ύφος σας, σας βοηθούν να προσεγγίσετε τον άλλον με ευκολία. Παρουσιάστε τις ιδέες σας, έτσι ώστε να προκαλείτε το ενδιαφέρον και το σεβασμό. Η λογική και η σύνεση στην επικοινωνία σας θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε τα πραγματικά κίνητρα του ανθρώπου που λατρεύετε.Παρθένος

Παρθένε, η αισιοδοξία καλά κρατεί στην αρχή της εβδομάδας και αυτό σε βοηθά να ξεπεράσεις πιθανά ζητήματα με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Βέβαια οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές και είναι απαραίτητο να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτές. Η εξέλιξη θα είναι σημαντική και μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερες αποδοχές που θα σε ικανοποιήσουν.

Αισθηματικά

Το τρίγωνο Αφροδίτης στους Διδύμους – Κρόνου στον Υδροχόο στις 20:30 σε βοηθά να δεις με ρεαλισμό την εξέλιξη της σχέσης σου. Είναι σημαντικό για εσένα να αναδείξεις τον άνθρωπό σου στον κοινωνικό περίγυρο αφού είναι ένα καθοριστικό κομμάτι της ζωής σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε ωθήσει να αντιμετωπίσεις με ωριμότητα την προσωπική σου ζωή καθώς φαίνεται ότι μπορεί να παίξει ρόλο μακροχρόνια στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Με τον Ήλιο να περνάει στους Διδύμους στις 20.05 επικεντρώνεσαι απόλυτα σε επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες που αναλαμβάνεις. Η μεθοδικότητα και η υπευθυνότητα που σε διακατέχουν θα σε βοηθήσουν να εντυπωσιάσεις τους ανωτέρους σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε συμφωνίες και συζητήσεις προς το τέλος της εβδομάδας καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς από μεγάλα λόγια που δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Να θυμάσαι ότι τα λάθη έχουν κόστος.

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Παρθένο

Το σύμπαν με οδηγό την Αφροδίτη στους Διδύμους και στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον Κρόνο, σας οδηγεί στη σφυρηλάτηση ισχυρών σχέσεων με άτομα που μπορούν να βοηθήσουν στην επαγγελματική σας ανέλιξη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αναλώνετε την ενέργειά σας στην εργασία σας και λιγότερο στον αγαπημένο σας. Αν επιδιώκετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε υψηλότερες βαθμίδες στην εταιρεία σας, προσφέρετε το χρόνο σας και τις γνώσεις σας σε ένα έργο που είστε εμπειρογνώμονας χωρίς να σας ανησυχεί η πορεία της σχέσης σας. Τώρα προέχει να επεκτείνετε τις δημόσιες σχέσεις σας. Αν είστε μόνοι, εκπέμπετε μια ακαταμάχητη και σοβαρή γοητεία, τραβάτε την προσοχή των ανωτέρων σας ή των πελατών σας ή ατόμων που έχουν ισχυρή κοινωνική επιρροή.


Πηγή : https://www.e-zwdia.gr/

Ετικέτες