Αρχική | Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων (Μέρος 2ο)

Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων (Μέρος 2ο)

Weekly-Astrology-signs

Ζυγός

Ζυγέ, ξαναβρίσκεις την αισιοδοξία σου και αυτό ανεβάζει την ψυχολογία σου στα ύψη. Ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους στις 20.05 και σε βοηθά να βρεις την χαρά της ζωής και να επικεντρωθείς σε όλα αυτά που σε ευχαριστούν. Πρόσωπα μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον φροντίζουν να ομορφύνουν τη ζωή σου και να γεμίσουν τον χρόνο σου με στιγμές διασκέδασης.

Αισθηματικά

Το τρίγωνο Αφροδίτης στους Διδύμους – Κρόνου στον Υδροχόο στις 20.05 σου δίνει την ευκαιρία να βάλεις σε μία νέα και σταθερή βάση την σχέση σου. Δημιουργείς ένα πλαίσιο με το ταίρι σου μέσα στο οποίο μπορείτε να λειτουργήσετε με γνώμονα το κοινό σας μέλλον. Αν είσαι αδέσμευτος/η η ανάγκη να έρθεις πιο κοντά σε πρόσωπα που μπορεί να σου προσφέρει πολλά γίνεται εμφανής και μπορεί να σε βοηθήσει να μαγνητίσεις αυτόν/η που θα ανοίξει νέα πνευματικά μονοπάτια μπροστά σου. Γεγονός είναι ότι θα σε ευχαριστήσει ιδιαίτερα η διάθεση που δείχνει για κάτι σταθερό και μακροχρόνιο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φρόντισε στις αρχές της εβδομάδας να προχωρήσεις σε ότι αφορά οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές που μπορεί να σε απασχολούν και να σχετίζονται με τρίτους. Έχεις την δυνατότητα να κλείσεις υποθέσεις με ευνοϊκούς όρους για εσένα. Προς το τέλος της εβδομάδας καλό είναι να είσαι προσεκτικός καθώς πρόσωπα θα σε προσεγγίσουν με διαθέσεις που δεν θα είναι ξεκάθαρες. Είναι πιθανό να σε ενθουσιάσουν με τις προτάσεις τους όμως, πιθανό είναι επίσης να αποκρύπτουν πράγματα και τελικά να απογοητευτείς.

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Ζυγό

Ζήστε τον έρωτα ακόμα κι αν είναι μακριά! Η Αφροδίτη στους Διδύμους και στον επεκτατικό και διεθνή ένατο οίκο σας, σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον Κρόνο, φέρνει στο δρόμο σας μια αγάπη που δεν μπορείτε να αντισταθείτε, νιώθετε αδύναμοι συναισθηματικά, θέλετε να δώσετε την καρδιά σας. Μιλάτε με ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα, με άτομα από κάθε κουλτούρα, βρίσκετε νέους φίλους και δεν σας ενδιαφέρει αν είναι διαφορετικοί από εσάς. Ίσως επίσης έρθει ένας έρωτας από μακριά. Μη πείτε όχι, σε λίγο καιρό τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν πιο σοβαρά, πιθανώς οδηγώντας σε συζητήσεις για να ζήσετε στην ίδια πόλη. Προς το παρόν, απολαύστε τον έρωτά σας με μηνύματα ή μέσα από την οθόνη του υπολογιστή σας. Εξερευνήστε τη φιλοσοφία ζωής αυτού του προσώπου, θα αποκομίσετε τόσες εμπειρίες.


Σκορπιός

Σκορπιέ, βγαίνεις από μία περίοδο έντονης εξωστρέφειας και κοινωνικότητας και επιλέγεις να απομακρυνθείς και να κλειστείς στον εαυτό σου. Με τον Ήλιο να περνάει στους Διδύμους στις 20.05 δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις από εμμονές και αμφιβολίες που μπορεί να σε περιτριγυρίζουν και να αφορούν πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο σε οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις.

Αισθηματικά

Το τρίγωνο Αφροδίτης στους Διδύμους – Κρόνου στον Υδροχόο στις 20.05 μπορεί να σε βοηθήσει να ξεφύγεις από αμφιβολίες, απωθημένα και ενοχές που εκδηλώνονται με ορμή στο ταίρι σου. Είναι απαραίτητο να δείξεις εμπιστοσύνη ώστε να σταθεροποιήσεις την σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να σε προσεγγίσει που θα δημιουργήσει μοναδικά συναισθήματα. Παρ’ όλους τους φόβους και τις αμφιβολίες που μπορεί να έχεις σε βοηθά να αναγνωρίσεις τις πραγματικές του προθέσεις και δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε μία σταθερή σχέση που μπορεί να σου προσφέρει πολλά. Κυρίως θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από βαρίδια που ακόμα επηρεάζουν την συμπεριφορά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στις αρχές της εβδομάδας μπορείς να προχωρήσεις και να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό σε πιθανές συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν. Δεν αποκλείεται να αποδώσουν σημαντικά οικονομικά οφέλη που θα σε ικανοποιήσουν στον απόλυτο βαθμό. Προσοχή δείξε προς το τέλος της εβδομάδας καθώς το τετράγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 23.05 δεν σε βοηθά να έχεις ευθυκρισία και μπορεί να εμπλακείς σε οικονομικές συμφωνίες που αργότερα θα σου δημιουργήσουν προβλήματα.

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Σκορπιό

Ακολουθήστε το ένστικτό σας και η Αφροδίτη στους Διδύμους και στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας, σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον Κρόνο θα μπορούσε να φέρει στη ζωή σας μια ενδιαφέρουσα ψυχή που σας ταιριάζει τέλεια. Ο ερωτισμός σας είναι πολύ πιο έντονος τώρα, να είστε όμως επιλεκτικοί σχετικά με το πού θα χαρίσετε την καρδιά σας. Είστε σε σχέση; Η ειλικρίνεια των συναισθημάτων σας μπορεί να αφοπλίσει τον αγαπημένο σας, αλλά ίσως και να ξεσηκώσει τη ζήλεια και την κτητικότητα, τη δική σας ή του άλλου προσώπου. Οι πιθανότητες όμως είναι οι υποψίες σας να είναι αβάσιμες, έτσι κάντε τον έλεγχό σας και μη στηρίζεστε σε εικασίες. Επιτρέψτε στη νέα γνωριμία σας ή την ερωτική σας σχέση να εξελιχθεί φυσικά αντί να πιέζετε τα πράγματα για έναν πιο οικείο δεσμό.


Τοξότης

Τοξότη, αφήνεις πίσω μία έντονη περίοδος που οι καθημερινές υποχρεώσεις και η δουλειά καταλάμβαναν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου. Με τον Ήλιο να περνάει στους Διδύμους στις 20.05 ανεβαίνεις κατακόρυφα. Η κοινωνικότητα και η εξωστρέφεια χαρακτηρίζουν και πάλι και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά σε πρόσωπα μπορούν να πρωταγωνιστήσουν τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Αισθηματικά

Το τρίγωνο Αφροδίτης στους Διδύμους – Κρόνου στον Υδροχόο στις 20.05 σε βοηθά να εκφράσεις με ψυχραιμία και χωρίς εγωκεντρισμό τις πραγματικές σου ανάγκες καθώς είναι απαραίτητο να νιώσεις ότι καλύπτεσαι μέσα στη σχέση σου. Γεγονός είναι ότι το ταίρι σου θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι δεδομένο ότι δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος όπου κι αν πας και αυτό θα δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα θετικό περιβάλλον στην προσωπική σου ζωή. Μια νέα γνωριμία θα σε βοηθήσει να κατασταλάξεις σε μία σταθερή και μακροχρόνια σχέση στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το τρίγωνο του Ήλιου στον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 17.05 σου δίνει την δυνατότητα να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό για εσένα στον εργασιακό χώρο. Αυτό θα πρέπει να έχει αντίκτυπο και στις οικονομικές απολαβές. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι προς το τέλος της εβδομάδας καθώς είναι εύκολο να σε προσεγγίσουν πρόσωπα που θέλουν να θολώσουν το τοπίο στο πεδίο των συνεργασιών. Καλό είναι να μην προχωρήσεις σε συμφωνίες πρώτου είσαι απόλυτα βέβαιος για τις κινήσεις σου.

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Τοξότη

Έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας, αρκεί ένα πέρασμά σας και τα μάτια όλων είναι στραμμένα πάνω σας χάρη στην Αφροδίτη στους Διδύμους και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σε ένα ευμενές τρίγωνο με τον Κρόνο. Επικοινωνείτε με χάρη και χιούμορ, ζείτε για το πάθος και την περιπέτεια, αλλά τώρα επιδιώκετε μια σχέση με κάποιον ο οποίος μπορεί να σας προσφέρει ασφάλεια και ζεστασιά. Δεν είναι μόνο η αισθησιακή απόλαυση, αναζητάτε πολλά περισσότερα. Οι μνηστήρες σας έλκονται από τη μοναδική γοητεία σας, την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και τη λάμψη σας. Εάν περιμένατε καιρό για μια ειλικρινή συζήτηση με τον αγαπημένο σας, τώρα τολμήστε να μιλήσετε ανοιχτά. Μην φοβάστε για το αποτέλεσμα. Ναι, θέλετε να σας λατρεύουν, να σας κάνουν να νιώθετε σιγουριά και ασφάλεια αλλά είναι εξίσου σημαντικό να εκδηλώσετε κι εσείς το ενδιαφέρον σας.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η περίοδος που προηγήθηκε σου έδωσε την ευκαιρία να νιώσεις αυτοπεποίθηση όμως τώρα τα φώτα στέκονται στην καθημερινότητα και τη δουλειά. Με τον Ήλιο να περνάει στους Διδύμους στις 20.05 καλείσαι να αναλάβει περισσότερες υποχρεώσεις και να διεκπεραιώσεις αγγαρείες που μπορεί να σου δημιουργούν επιπλέον άγχος. Η νευρικότητα θα είναι κακός σύμβουλος για αυτό φρόντισε να αποφύγεις πιθανές κόντρες.

Αισθηματικά

Το τρίγωνο Αφροδίτης στους Διδύμους – Κρόνου στον Υδροχόο στις 20.05 σε βοηθά να βρεις ρυθμούς στην καθημερινότητα με το ταίρι σου που μπορεί να ικανοποιούν και τους δύο. Ένα σταθερό πλαίσιο θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από την ανασφάλεια και την γκρίνια. Αν είσαι αδέσμευτος/η γεγονός είναι ότι μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να υπάρξει μία νέα γνωριμία που θα κεντρίσει την προσοχή. Παρόλη την τάση σου να κολλάς στις λεπτομέρειες θα επικρατήσει η ανάγκη για σταθερότητα που πιθανά σου εμπνέει το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η αποφασιστικότητα και η ανάγκη να αναγεννηθεί θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις αρχές της εβδομάδας σε επαγγελματικές υποθέσεις και φιλοδοξίες. Δείχνεις ξεκάθαρα τι θέλεις και τι μπορείς να καταφέρεις και αυτό εντυπωσιάζει. Προσοχή προς το τέλος της εβδομάδας καθώς το τετράγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 23.05 δεν αφήνει περιθώρια για διαύγεια και ρεαλιστική σκέψη κάτι που θα έχει σημαντική επίπτωση και εργασιακές επιλογές που καλείσαι να πραγματοποιήσεις.

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Αιγόκερω

Μήπως πρέπει να αλλάξετε συνήθειες; Να ασχοληθείτε με ό, τι σας δίνει χαρά και ψυχική ανάταση; Η Αφροδίτη στους Διδύμους και στον έκτο οίκο σας, της ευεξίας, σχηματίζει ένα ευοίωνο τρίγωνο με τον Κρόνο, και σας ζητά να αναδιοργανώσετε τη ζωή σας, να αλλάξετε τον τρόπο που σκέπτεστε. Οι αλλαγές που κάνετε μπορεί να έχουν μια διαρκή επίπτωση στη συνολική ζωτικότητά σας αλλά και στην ερωτική σας ζωή. Σκεφτείτε προσεκτικά για το πώς μικρές αλλαγές στην καθημερινή ρουτίνα σας μπορεί να δημιουργήσουν θετικά αποτελέσματα στην αγάπη. Για παράδειγμα, η άσκηση στον καθαρό αέρα θα μπορούσε πραγματικά να σας εμπνεύσει για το τι πραγματικά χρειάζεστε από έναν ερωτικό σύντροφο. Μη βιάζεστε στην αγάπη, επιλέξτε το κατάλληλο πρόσωπο με σύνεση.


Υδροχόος

Υδροχόε, έχεις απολαύσει στιγμές με το οικογενειακό περιβάλλον όμως τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να βγεις, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις, να κοινωνικοποιηθείς. Ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους στις 20.05 του και φροντίζει να σε ευνοήσει στρέφοντας την προσοχή σου στα αισθηματικά ζητήματα. Είναι απαραίτητο για εσένα να βιώσεις στιγμές χαράς και πάθους που μπορούν να λειτουργήσουν ανανεωτικά σε όλα τα επίπεδα.

Αισθηματικά

Το τρίγωνο Αφροδίτης στους Διδύμους – Κρόνου στο ζώδιό σου στις 20.05 σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις πόσα μπορεί να σου προσφέρει ο σύντροφός σου. Για αυτό και προχωράς σε πράξεις και κινήσεις που σταθεροποιούν την σχέση σου και σε βοηθούν να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η αισιοδοξία και ωριμότητα εναρμονίζονται απόλυτα και μπορούν να φέρουν κοντά σου ένα νέο πρόσωπο που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για κάτι σημαντικό στην προσωπική σου ζωή. Βέβαια πια ξέρεις τι ζητάς και αυτό είναι εμφανέστατο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ανάγκη να κλείσεις όσο καλύτερα γίνεται υποθέσεις ακίνητης περιουσίας που εκκρεμούν από το παρελθόν εκδηλώνεται στις αρχές της εβδομάδας. Είναι βέβαιο ότι μπορείς να πετύχεις ιδανικές συμφωνίες για εσένα. Δεν θα είναι εύκολο να δώσεις λύσεις ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας καθώς επιδιώκοντας να πρωταγωνιστήσεις μπορεί να πέσεις σε λάθη καθώς δεν έχεις ξεκάθαρη αντίληψη των πραγμάτων. Μείνε μακριά από κόλακες που μπορεί να θέλουν να σε παγιδέψουν δημιουργώντας προβλήματα.

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τον Υδροχόο

Ζήστε δυνατά! Έχετε την τόλμη και την αυτοπεποίθηση να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας χάρη στην Αφροδίτη στους Διδύμους και στον ερωτικό και εκφραστικό πέμπτο οίκο σας σε ένα ευμενές τρίγωνο με τον Κρόνο. Αισθάνεστε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε νέα θεμέλια γύρω από μια νέα γνωριμία ή τη σχέση σας, εκδηλώνετε με σύνεση και σοβαρότητα το πάθος σας, είστε περισσότερο πειθαρχημένοι στα λόγια σας. Αντί να κινείστε με παρόρμηση, μιλήστε στο αντικείμενο του πόθου σας μέσα από την καρδιά σας καθώς αυτή η συμπαντική επιρροή σας βοηθά να οικοδομήσετε μια σχέση σε γερά θεμέλια. Αλλά όπως γνωρίζετε, η δημιουργία μιας σχέσης με διάρκεια απαιτεί δέσμευση χρόνου και προσπάθειας για να νιώθετε υπέροχα.


Ιχθείς

Ιχθύες, αφήνεις πίσω την επικοινωνία και μπαίνεις σε μία πιο συναισθηματική διαδικασία καθώς ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους στις 20.05 και σου δίνει την δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον. Προσοχή συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα λόγω ζητημάτων του παρελθόντος που επανέρχονται στην επιφάνεια.

Αισθηματικά

Το τρίγωνο Αφροδίτης στους Διδύμους – Κρόνου στον Υδροχόο στις 20.05 σε βοηθά να κλείσεις υποθέσεις από το παρελθόν που μπορεί να ταλαιπωρούν την σχέση σου. Ο συναισθηματισμός και ο ρομαντισμός θα λειτουργήσουν ευνοϊκά για σένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει ένα πρόσωπο που θα σε αναγκάσει να αντιμετωπίσεις κατάματα ζητήματα από παρελθούσες καταστάσεις που ακόμα σε πληγώνουν. Ήρθε η ώρα να κλείσεις υποθέσεις και να ξεκινήσεις ένα σημαντικό νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Στις αρχές της εβδομάδας το τρίγωνο του Ήλιου από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει την δυνατότητα να προχωρήσεις σε ιδιαίτερα ικανοποιητικές συμφωνίες σε σχέση με το εμπόριο και την επικοινωνία. Ανάλογο αντίκρισμα θα υπάρχει και σε μένα οικονομικό επίπεδο. Προσοχή σε συμφωνίες σε σχέση με την ακίνητη περιουσία προς το τέλος της εβδομάδας καθώς δεν έχεις αντικειμενική εικόνα των πραγμάτων ή επιδιώκεις να ωραιοποιήσεις την όποια κατάσταση. Αυτό τελικά θα αποβεί εις βάρος σου.

Τα αισθηματικά για αυτή την εβδομάδα για τους Ιχθείς

Χαλαρώστε στην άνεση του σπιτιού σας! Η Αφροδίτη στους Διδύμους και στον οικείο τέταρτο οίκο σας, σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον πειθαρχημένο Κρόνο, σας ζητά να σκεφτείτε λογικά και συνετά στην ηρεμία του σπιτιού σας. Αν νιώθετε ότι η ζωή σας είναι σπίτι – δουλειά, μακριά από τις χαρές του έρωτα, μην αυτομαστιγώνεστε, απλά σκεφτείτε τα λάθη του παρελθόντος και ξεκουραστείτε στον καναπέ σας με ένα καλό βιβλίο ή την αγαπημένη σας σειρά. Οποιεσδήποτε προσπάθειες κάνετε για την φροντίδα του εαυτού σας θα απαλύνουν την ψυχή σας και επίσης θα ανοίξουν το δρόμο για μια μόνιμη αγάπη. Η ηρεμία και η γαλήνη της δικής σας ψυχής είναι υψίστης σημασίας, και η πανάκεια είναι αυτή τη στιγμή η μοναξιά και η συνομιλία με τον εαυτό σας.

Πηγή: https://www.e-zwdia.gr/

Ετικέτες