Αρχική | Φωτιά στο Survivor: ξεγυμνώθηκαν οι παίκτες

Φωτιά στο Survivor: ξεγυμνώθηκαν οι παίκτες

gossip-showbiz-survivor-2021-greece-gymnismos

Χαμό και ξεσάλωμα των παικτών παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο του « Survivor»
με το παιχνίδι να γίνεται όλο και πιο ιδιαίτερο και… περίεργο. Πράγματικά, με τα όσα έχουμε παρακολουθήσει φέτος, ίντριγκες, ομαδοποιήσεις, επιθέσεις, διπλωματία, στρατηγικές, αλλαγές ομάδων, μοναδικό «love story» νομίζαμε ότι τα έχουμε δει όλα.
Νομίζαμε. Μέχρι την στιγμή που τα είδαμε πραγματικά όλα.

Στο χθεσινό επεισόδιο, οι παίκτες αποφάσισαν να απολαύσουν με διαφορετικό τρόπο την παραμονή τους στο νησί. Η Καρολίνα Καλύβα έβαλε φωτιά για το τι επακολούθησε μετά.

Η ίδια δήλωσε πως της ήρθαν στο μυαλό flashback από την Μύκονο, στον Άγιο Σώστη όπου πραγματοποιείται γυμνισμός και πέταξε την ιδέα να το κάνουν και εκεί, εκίνη την στιγμή. Ο Ηλίας Μπόγδανος  ήταν ο πρώτος που έκανε την πρώτη κίνηση με τον Γιώργο Κορόμι να ακολουθεί και αφού ξεγυμνώθηκαν, μπήκαν στην θάλασσα ενώ ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν άργησε να μπει στην ομάδα. Η Καρολίνα δεν μπήκε στην θάλασσα, ξεγυμνώθηκε στην παραλία και απόλαυσε τον ήλιο.

Η Ελένη Χαμπέρη ωστόσο ήταν η μόνη που αρνήθηκε να ξεγυμνωθεί και προφανώς ντροπαλή και αρνητής του γυμνισμού, έριξε “άκυρο” στην πρόταση των υπολοίπων 4 παικτών οι οποίοι φαίνεται να απόλαυσαν και αυτή την εμπειρία.

Η ίδια χαριτολογόντας είπε πως μετανιώνει που πραγματικά είχε δηλώσει για το πόσο τυχεροί ήταν οι υπόλοιποι παίκτες που ήταν από την αρχή του παιχνιδιού στον Άγιο Δομίνικο, αφού όπως δήλωσε εχθές, τους «έχει φάει το νησί».

Ετικέτες