Αρχική | Η Αννίτα Πάνια δεν μασάει τα λόγια της

Η Αννίτα Πάνια δεν μασάει τα λόγια της

Annita-Pania-Xamos-Proino-ANT1-showbiz-lifestyle

Για πρώτη φορά βρέθηκε στο τηλεοπτικό πλατό του ANT1 καλεσμένη η Αννίτα Πάνια στην εκπομπή πρωινό της Φαίης σκορδάς και του Γιώργου Λιάγκα καθώς δεν την έχουμε συνηθίσει να δίνεις συχνά συνεντεύξεις σε κανένα τηλεοπτικό πλατό και μας εξέπληξε με την εμφάνισή της.

Η Φαίη Σκόρδα μίλησε στην Αννίτα Πάνια και είπε πως είναι δύσκολη και δεν δίνει συνεντεύξεις και απόρησε πως δέχτηκε τη σημερινή συνέντευξη ενώ η Αννίτα Πάνια, πολύ απλή, με χαλαρότητα και ευθύτητα απάντησε πώς στο τηλεοπτικό studio βρίσκεται ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο της, η αρχισυντάκτρια Χρύσα Ζορκάδη με την οποία έχει συνεργαστεί επί πολλά χρόνια και την αγαπά πολύ και είναι ο μοναδικός λόγος που βρίσκεται στο τηλεοπτικό πλατό του ΑΝΤ1. Μάλιστα όταν τη ρώτησε Φαίη Σκορδά αν θα ερχόταν εάν την είχε καλέσει η ίδια απάντησε πώς όσο και αν εκτιμά την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα δεν θα ερχόταν καθώς λέει πάντα την αλήθεια, απάντηση που σόκαρε το τηλεοπτικό κοινό με την ευθύτητα της.

Η Αννίτα Πάνια έχει κάνει τεράστια επιτυχία στην τηλεόραση και είναι χρόνια παρουσιάστρια σε εκπομπή με καλεσμένους ανθρώπους που έχουν κάποιο πρόβλημα και κοιτάει να δώσει μία λύση σε προβλήματα τόσο καθημερινά όσο και πιο ιδιαίτερα.

Αυτή ήταν αυτολεξεί η απάντηση της Αννίτας: “Γιατί δίνω σήμερα συνέντευξη; Θα σας πω την αλήθεια. Σήμερα δίνω γιατί έρχομαι σε ένα πρωινό πρόγραμμα που βεβαίως μου είστε συμπαθείς και οι δύο, σέβομαι και τα χρόνια που δουλεύετε και γιατί αυτό το πρόγραμμα έχει αρχισυντάκτρια ένα αγαπημένο μου πρόσωπο που είναι η Χρύσα Ζορκάδη

Ετικέτες