Αρχική | Η είσοδος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στη “Φάρμα” προκαλεί φωτίες

Η είσοδος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στη “Φάρμα” προκαλεί φωτίες

Alexandra-Panagiotarou-Farma-Lifestyle-Showbiz

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είχε ενημερώσει τον περασμένο μήνα με ένα βίντεο το οποίο ανέβασε στο youtube ότι θα συμμετάσχει στο τηλεοπτικό παιχνίδι “Η Φάρμα” του ΑΝΤ1 και το κοινό περίμενε απο στιγμή σε στιγμή την εμφάνισή της όμως κανείς τηλεθεατής ή παίκτης μέσα στο ρεάλιτι δεν ήταν έτοιμος γι αυτό.
Alexandra-Panagiotarou-Lifestyle-Showbiz-I-Farma

Το μοντέλο έκανε την είσοδό της και με την αστείρευτη ομορφιά, την σέξυ εμφάνισή της αναστάτωσε τους παίκτες αλλά και το τηλεοπτικό κοινό.

Πρώτα απ’όλα μπήκε πρώτα στο δωμάτιο του αρχηγού Βασίλη Θεοδωρόπουλου ο οποίος έμεινε σαστισμένος καθώς δεν περίμενε την είσοδο της Αλεξάνδρας και μόλις είχε ξυπνήσει.

Έπειτα η Αλεξάνδρα, αφού γνώρισε τους υπόλοιπους παίκτες του παιχνιδιού, φόρεσε αθλητική ενδυμασία και άρχισε τις εργασίες δίχως να χάνει χρόνο, κερδίζοντας μάλιστα και την επόμενη μέρα την συμπάθεια και τον σεβασμό της Κάτιας Δέδε, αφού σηκώθηκε αρκετά πρωί για να καθαρίσει τις τουαλέτες.

Όσο λοιπόν “κομψή” και αν μοιάζει η Αλεξάνδρα με το υπέροχο κορμί και το υπέροχο πρόσωπο, φαίνεται ότι είναι πολύ απλή και αρχίζει να εγκληματίζεται στις απαιτήσεις της “φάρμας” με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Όλοι ελπίζουμε να τα καταφέρει και να συνεχίζει να μας χαρίζει υπέροχες τηλεοπτικές στιγμές.

Ετικέτες