Αρχική | Η Μαρία Τζινέρη μιλά για το ατύχημά της και τους ασυνείδητους οδηγούς

Η Μαρία Τζινέρη μιλά για το ατύχημά της και τους ασυνείδητους οδηγούς

Στο ΚΑΤ  νοσηλεύεται από την Κυριακή η Μαρία Τζινέρη, λόγω τροχαίου ατύχηματος. Η γνωστή τραγουδίστρια ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα το απόγευμα της Κυριακής καθώς κατευθυνόταν στη Γλυφάδα και ένας άλλος οδηγός Ι.Χ παραβίασε το stop, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν τα δύο οχήματα.

Η Τζινέρη περιέγραψε με μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το πως συνέβη το τροχαίο ατύχημα που παρολίγο να γίνει αιτία που θα της κόστιζε την ζωή.


Αυτά είναι τα λόγια της ίδιας από το βίντεο που ανέβασε : “Από την Κυριακή το απόγευμα νοσηλεύομαι στο ΚΑΤ με σπασμένο θώρακα, ένα πολύ ωραίο κάταγμα στο δεξί μου χέρι, μετατόπιση σπονδύλου, πολλούς μώλωπες και πολλές κακώσεις στην λεκάνη. Ευτυχώς φορούσα ζώνη. Ένας ευσυνείδητος πολίτης, την Κυριακή το απόγευμα, ενώ κατευθυνόμουν προς Γλυφάδα στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, αποφάσισε να παραβιάσει ένα stop. Έτσι γιατί γούσταρε, χωρίς φλας, χωρίς ειδοποίηση. Να μπει από την πρώτη λωρίδα στην τρίτη. Οι ηλίθιοι είναι αήττητοι. Προσέχετέ τους“.

Περαστικά θα πρέπει να ευχηθούμε στην Μαρία και ας ελπίσουμε ότι με το βίντεο που ανέβασε να γίνει ένας πυλώνας ώστε να ευισθητοποιηθεί μεγάλο μέρος οδηγών για μια πιο ασφαλή οδήγηση και τήρηση του ΚΟΚ.

Ετικέτες