Αρχική | Η Χρύσα Μπανδέλη μιλάει για τον Γιώργο Λιβάνη

Η Χρύσα Μπανδέλη μιλάει για τον Γιώργο Λιβάνη

xistina-mpandeli-showbiz-news-gossip-survivorgreece

Η τραγουδίστρια Χρύσα Μπανδέλη , κολλητή του επίσης τραγουδιστή Γιώργου Λιβάνη , μιλάει ανοιχτά για τις αντιδράσεις του Γιώργου Λιβάνη και την σχέση Μαριαλένας-Σάκη.

Ο Γιώργος Λιβάνης, γνωστός τραγουδιστής, βρίσκεται στο επίκεντρο συζήτησης τον τελευταίο καιρό καθώς η νυν κοπέλα του Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρίσκεται στο Survivor μαζί με τον πρώην της Σάκη Κατσούλη και τα πράγματα δείχνουν ότι οι δύο παίκτες και πρώην σύντροφοι δείχνουν να έχουν έρθει πιο κοντά. Εδώ και πολύ καιρό πολλά sites, εκπομπές και περιοδικά προσπαθούν να αποσπάσουν κάποια ξεκάθαρη δήλωση ή αντίδραση του Γιώργου Λιβάνη σχετικά με το πώς του φαίνεται όλο αυτό που συμβαίνει μέσα στο Reality παιχνίδι. Για ακόμα μία φορά κανείς δεν κατάφερε να αποσπάσει κάποια δήλωση του, όμως έχουμε αρκετές πληροφορίες από την κολλητή φίλη του Χρύσα Μπανδέλη, η οποία μιλάει ανοιχτά στην κάμερά της εκπομπής «Ευτυχείτε» του «OPEN» για το πώς σου φαίνεται στον φίλο της όλο αυτό που συμβαίνει και εκφράζει και την προσωπική της άποψη.

Παρακάτω παραθέτουμε ένα απόσπασμα της συνέντευξης:  “Του είπα για τη συνέντευξη και εντάξει γελούσε, εντάξει γενικά γελάει με όλο αυτό ο Γιώργος. Δεν το παίρνει στα σοβαρά όλο αυτό που γίνεται. Δεν ήταν και πάρα πολύ καιρό με τη Μαριαλένα ο Γιώργος, μετά μπήκε στο παιχνίδι Η Μαριαλένα, δεν ξέρω κατά πόσο τον έχει ενοχλήσει όλο αυτό. Τον ενοχλεί σίγουρα όλο αυτό που ακούγεται για το όνομά του, τον καθέναν μας θα ενοχλούσε αυτό, αλλά γελάει.

Λαμβάνοντας υπόψη το ποσό ξέρει τον φίλο της και τραγουδιστή εκφράζει και την προσωπική της άποψη πάνω στο ζήτημα της σχέσης του Σάκη και της Μαριαλένας: ” Όπως ξέρω εγώ τον Γιώργο φαντάζομαι ότι δεν είναι σίγουρος για το τι γίνεται δεν μπορεί να ξέρει. Σίγουρα δεν είναι ωραίο όλο αυτό να το βλέπεις να συμβαίνει αλλά εντάξει δεν είναι εκεί. Σίγουρα τα παιδιά έχουν μία σχέση και παραπάνω οικειότητα γιατί ήταν και χρόνια μαζί.Κατά πόσο είναι φιλικό ή ερωτικό, αυτό δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε.

Ετικέτες