Αρχική | Survivor: Ξέσπασμα Μαριαλένας κατά του Σάκη

Survivor: Ξέσπασμα Μαριαλένας κατά του Σάκη

Sakis-Marialena-Survivorgreece-tsakomos

Για ακόμα μία φορά τα βλέμματα της δημοσιότητας τράβα η πασίγνωστη πλέον Μαριάννα Ρουμελιώτη, παίκτρια του survivor, καθώς μετά τα χθεσινά αγωνίσματα η ομάδα της έχασε με σκορ 8-2 υπέρ της κόκκινης ομάδας, φαίνεται πως ενοχλήθηκε ιδιαίτερα αφού το έπαθλο το οποίο θα κέρδιζε οποιαδήποτε από τις δύο ομάδες θα ήτανε ανανεωτικό και πέραν των ορίων του παιχνιδιού.

Το έπαθλο λοιπόν που κέρδισε τελικά η κόκκινη ομάδα ήταν να κάνουν μπάνιο, να ντυθούν με ρούχα σε στυλ της δεκαετίας του 90 και να ταξιδέψουν σε έναν από τους πιο γνωστούς και δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς του Αγίου δομίνικου, το club Punda Cana στο οποίο οι παίκτες θα διασκέδαζαν, μαζί με τους παίκτες του αντίστοιχου reality παιχνιδιού της Τουρκίας, υπό τους μουσικούς ρυθμούς και τις μεγάλες επιτυχίες της δεκαετίας των 90s.

Η Μαριαλένα φαίνεται να έχει να δυσαρεστηθεί ιδιαίτερα με την τροπή που πήραν τα πράγματα ενώ δεν φαίνεται να ενοχλήθηκε τόσο για την ήττα της ομάδας της όσο για το γεγονός πως η ομάδα του Σάκη και συγκεκριμένα ο Σάκης κέρδισε το έπαθλο και θα έφευγε αφήνοντας την πίσω στο νησί. Σε απόσπασμα βίντεο στο YouTube της ριάλιτι εκπομπής φαίνεται ξεκάθαρα πως το προηγούμενο βράδυ το υποτιθέμενο ζευγάρι κάθονται μαζί και συζητάνε, ξαφνικά η Μαριαλένα σε μία αδύναμη στιγμή εκφράζει τα παράπονά της στο Σάκη ενώ αυτός φαίνεται αρκετά υποστηρικτικός.

Όμως την επόμενη μέρα, λίγες ώρες πριν αναχωρήσει η νικητήρια ομάδα για τις προετοιμασίες και το ταξίδι αναψυχής και διασκέδασης, η Μαριαλένα φαίνεται πώς ξεσπά αδικαιολόγητα εναντίον τον Σάκη τονίζοντας πως φταίει αυτός για πολλά πράγματα, περιμένει να κάνει πράγματα τα οποία αυτή κάνει ενώ αυτός δεν τα κάνει, ενώ υποστηρίζει ξεκάθαρα ότι ο Σάκης ανέβασε τον τόνο της φωνής του κάτι που δεν είδε κάνεις να συμβαίνει.

Ο Σάκης εξακολουθώντας με ηρεμία να προσπαθεί να βρει λογική στα λεγόμενα της Μαριαλένας συζήτα και με πολιτισμένο τρόπο προσπαθεί να δικαιολογήσει τα όσα ειπώθηκαν και παράλληλα να φανεί υποστηρικτικός για ακόμα μία φορά απέναντι στη Μαριαλένα, όμως η ίδια ψυχολογικά κουρασμένη επιτίθεται και προσπαθεί με παράλογο τρόπο να κατηγορήσει τον Σάκη για αδιαφορία.

Μάλιστα, εύκολα μπορεί κανείς να διακρίνει μία ζήλια για το έπαθλο που κέρδισε η ομάδα του Σάκη λέγοντας πως αυτός θα πάει να διασκεδάσει ενώ η ίδια θα μείνει πίσω μόνη της. Ο Σάκης Κατσούλης μαζί με την ομάδα του γιόρτασαν το έπαθλο αφού όμως αναγκάστηκε να υποστεί τη γκρίνια και τη ζήλια της μαριαλένας Για ακόμη μία φορά.

Ετικέτες