Αρχική | Νέα στοιχεία για την δολοφονία 20χρονης στα Γλυκά Νερά

Νέα στοιχεία για την δολοφονία 20χρονης στα Γλυκά Νερά

dolofonia-20xronis-glyka-nera

Με βάναυσο και αποτρόπαιο τρόπο δολοφόνησαν ληστές που εισέβαλαν  τα ξημερώματα της Τρίτης την 20 χρονών γυναίκα μέσα στο σπίτι της οικογένειας, στην περιοχή Γλυκά Νερά.

Οι ληστές μπήκαν στην οικία του σπιτιού, σκότωσαν τον σκύλο του σπιτιού αφού το τοποθέτησαν μαζί με το λουρί σε κάγκελο του σπιτιού, πράγμα που επέφερε τον πνιγμό του άτυχου σκύλου.

Στην συνέχεια, παραβίασαν γύρω στης 4 το πρωί  το πίσω παράθυρο που βρισκόταν στο ημιυπόγειο της μεζονέτας και εισήλθαν στην οικία.

Ο 32 χρονών άντρας της οικογένειας αφού άκουσε θόρυβο , ξύπνησε και συνάντησε τους ληστές. Αφού τον έδεσαν χειροπόδαρα, άρχισαν να ρωτούν τον 32χρονο πιλότο, μιλώντας σπαστά ελληνικά, για το που είναι τα χρήματα.

Εκείνος σε ανεπίσημη κατάθεση του στην αστυνομία δήλωσε ότι προσπαθούσε να είναι όσο πιο συνεργάσιμος μπορούσε ενώ δεν δίστασαν ακόμη και να απειλήσουν και το 11 μηνών βρέφος τους, σημαδεύοντάς το με όπλο.

Νιώθοντας πως απειλείται η ζωή του 11 μηνών κοριτσιού τους , η γυναίκα προφανώς αντέδρασε και στην συνέχεια έπνιξαν την 20χρονη άτυχη μητέρα με μαξιλάρι που βρέθηκε δίπλα της

Ο σύζυγος μαρτυρεί πώς από την πρώτη στιγμή ήταν συνεργάσιμος και τους είπε αμέσως για τα χρήματα ενώ οι ληστές εξακολουθούσαν να ψάχνουν το σπίτι προσπαθώντας να αποσπάσουν ακόμη περισσότερα περιουσιακά στοιχεία. 

Οι ληστές παρέμειναν συνολικά περίπου μιαμιση ώρα σπίτι και απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ καθώς και κοσμήματα υψηλής αξίας, 15.000 ευρώ. Καθόλη την διάρκεια της παραμονής τους στο σπίτι μιλούσαν σπαστά ελληνικά και πριν τραπούν σε βιαστική φυγή μίλησαν στην μητρική τους γλώσσα.  

Σύμφωνα με έρευνες από τις αστυνομικές αρχές , την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα ανθρωποκτονιών της Αττικής ενώ υπάρχει γενετικό υλικό καθώς και βίντεο από εξωτερική κάμερα που θα τους βοηθήσει στην έρευνα και είναι θέμα χρόνου η σύλληψή τους.

Ετικέτες