Αρχική | Nεκρός από τροχαίο ο ηθοποιός Kevin Klark

Nεκρός από τροχαίο ο ηθοποιός Kevin Klark

news-Kevin-Clark-accident-found-dead

Τον γνωρίσαμε σε πολύ νεαρή ηλικία μέσα από την διαχρονική ταινία “School Of Rock” και μας κατέπληξε με τις ικανότητες του στα drums παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Ο 32χρονος Kevin Clark βρέθηκε νεκρός ύστερα από τροχαίο δυστύχημα το οποίο συνέβη κατά την διάρκεια που έκανε ποδήλατο στο Σικάγο όταν τον παρέσυρε με το όχημά της μια 20χρονη οδηγός.

Τραυματιοφορείς έσπευσαν σε αστραπιαίο χρόνο και μετέφεραν στο πιο κοντινό ιατρικό κέντρο του Ιλινόις τον άτυχο drummer ο οποίος δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή μετά από λίγη ώρα.

Ο τότε 12 ετών μικρός ντράμερ, παρόλο που είχε μηδενική σχέση με τον χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου, έδωσε μια καταπληκτική ερμηνεία ως μαθητευόμενος του Jack Black ο οποίος υποδυόταν τον ρόλο του εκκεντρικού καθηγητή μουσικής σε σχολείο .

Η πρώτη του παράσταση ως ηθοποιός ήταν και η τελευταία αλλά γνώρισε μεγάλη επιτυχία ως ντράμερ και συμμετείχε σε πολλές μπάντες στην περιοχή του Σικάγο.

ο Jack Black ανέβασε ένα post στον λογαριασμό του στο Instagram με μια φωτογραφία του ίδιου και του Kevin Clark προφανώς συντεντριμμένος ενώ έγραψε στην περιγραφή : «Πολύ δυσάρεστα νέα. Ο Κέβιν έχει φύγει. Πολύ σύντομα. Ομορφη ψυχή. Τόσες πολλές υπέροχες αναμνήσεις. Σπάραξε η καρδιά μου. Στέλνω την αγάπη μου στην οικογένειά του και σε ολόκληρη την κοινότητα του School of Rock.»

Ετικέτες