Αρχική | Ο Στράτος Τζώρτζογλου ξεσήκωσε το πρωινό του ΑΝΤ1

Ο Στράτος Τζώρτζογλου ξεσήκωσε το πρωινό του ΑΝΤ1

Stratos-Tzortzoglou-Showbiz-news

Με μία εντυπωσιακή και δυναμική είσοδο ο Στράτος Τζώρτζογλου στο Πρωινό του ΑΝΤ1 που ήταν καλεσμένος από τη Φαίη Σκορδά έκανε την εμφάνισή του και ξεσήκωσε τα πλήθη. Ο πρώην παίκτης της ριάλιτι εκπομπής “Η Φάρμα” του ANT1 μπήκε δυναμικά στο πλατό της εκπομπής και σόκαρε τόσο τους παρουσιαστές όσο και το κοινό ενώ σήκωσε την Φαίη Σκορδά στα χέρια καθώς την γυρνούσε σβούρες σε όλο το πλατό.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου αναφέρθηκε στην αγάπη που έχει στη Φαίη Σκορδά στο πόσο την αγαπάει ενώ δήλωσε πως εάν δεν είχε παντρευτεί την Σοφία Μαριόλα θα είχε παντρευτεί τη Φαίη Σκορδά. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να βγάλει την μπλούζα του όπου είδαμε την τρομερή αλλαγή στο σώμα του καθώς είχε χάσει πολλά κιλά ενώ είχε αναπτύξει αρκετή μυϊκή μάζα με πιο εμφανές σημείο τα μπράτσα και τα φτερά της πλάτης του ενώ στην ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για το πόσα κιλά έχει χάσει απάντησε 16 κιλά.

Με περίσσια δόση χιούμορ και με εύθυμη διάθεση μίλησε όμορφα στους παρουσιαστές, αναφέρθηκε στο παρελθοντικό γεγονός όπου καλεσμένος πάλι των δύο παρουσιαστών τραγούδησε το “Last Christmas” με τη συνοδεία πιάνου.

Ετικέτες