Αρχική | “Χρυσός” για πέμπτη φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας

“Χρυσός” για πέμπτη φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας

Petounias-News-Greece-Golden-Medal-1-

Για πέμπτη φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας κατακτά το χρυσό μετάλλιο, ανεβαίνοντας στο πιο ψηλό βάθρο και κάνοντας την Ελλάδα ξανά υπερήφανη.

Μόλις γύρισε ανέβασε την φωτογραφία με το μετάλλιό του στο προσωπικό του προφίλ στο instagram γράφοντας:” Επιστρέψαμε στην Ελλάδα με τις καλύτερες αναμνήσεις απο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βασιλείας !
Προχωράμε δυνατά για την συνέχεια η οποία είναι απαιτητική και δύσκολη
!”

Προβληματισμό και ανησυχία προκάλεσαν οι δηλώσεις πρωταθλητή αφού μόλις έφτασε στο αεροδρόμιο είπε ανοικτά στις κάμερες και στους δημοσιογράφους πως τα παιδιά όπως και ο ίδιος είναι 7 μήνες απλήρωτοι και ελπίζει πως η νέα διοίκηση δεν θα επαναλάβει τα λάθη της παλιάς.

Ομοίως μίλησε και ο προπονητής του Δημήτρης Ράφτης, επεφημόντας τις προσπάθειες όλων των παιδιών που πήγαν ομαδικώς στην αποστολή ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα και κάποια στιγμή τα λόγια πρέπει να πάψουν να είναι λόγια και να γίνουν πράξεις.

Παρακάτω παραθέτουμε τα λόγια του Λευτέρη Πετρούνια:”Είναι ξεκάθαρα αφιερωμένο στην οικογένειά μου, αλλά πάνω από όλα είναι στην Ελλάδα και τους Έλληνες και στους αθλητές που είναι πίσω μου. Αυτοί οι αθλητές που βλέπετε είναι επτά μήνες απλήρωτοι, το ίδιο ισχύει και σε εμένα και ελπίζω η νέα διοίκηση να μη συνεχίσει τα λάθη της παλιάς διοίκησης. Χάρη στους χορηγούς που έχω μπορώ να συνεχίσω να κάνω γυμναστική. Αυτοί οι αθλητές που βλέπετε πίσω μου είναι στην ίδια κατάσταση χωρίς χορηγούς”.

Τελειώνοντας, αφού του τέθηκε η ερώτηση για τον ώμο του και σε τι κατάσταση είναι, ο ίδιος απάντησε πως είναι καλύτερα απο ποτέ και πιο έτοιμος να σπάσει τα δικά του ρεκόρ.

Ετικέτες