Αρχική | Ο Snik «κόβει» τον γείτονα

Ο Snik «κόβει» τον γείτονα

Snik-lifestyle-trap-music

Ο γνωστός τράπερ Snik φαίνεται να ενοχλήθηκε από τον γείτονά του ο οποίος έκοβε ξύλα με πριόνι την ώρα που έπαιζε ηλεκτρονικά παιχνίδια και τον…στόλισε κανονικά. Σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ο τράπερ φαίνεται να παρατάει το παιχνίδι και ανοίγοντας θυμωμένος το τζάμι του σπιτιού βρίζει τον γείτονα λέγοντας χαρακτηριστικά : “άκουμε ρε μ@@@@, μην βαράς τα ξύλα, μου έχεις ζαλίσει τα α@@@α, αντε γ@@@ου”.

Έπειτα, γυρνώντας στο παιχνίδι και ενώ έκανε live μετάδοση στο διαδίκτυο μίλησε στους φίλους και σε όσους τον έβλεπαν λέγοντας τα εξής: «Ξυπνάω 4 το απόγευμα, κάνω την προπόνησή μου, βαράει με τα ξύλα. Στην ψυχή μου βάραγε το πριόνι, το ορκίζομαι».

Ο γείτονας όμως φαίνεται να μην έδωσε σημασία στα υβριστικά σχόλια και συνέχισε ακάθεκτος, κάτι που εξόργισε τον τράπερ, αναγκάζοντάς τον να σηκωθεί ξανά απο την καρέκλα και απο το παιχνίδι και να ξανανοίξει το τζάμι.

Παρακάτω ακολουθεί ο διάλογος όπως τον απέδωσε ο ίδιος ο τράπερ στο κοινό του κατά την ώρα του livestream:

«-Ποιος είσαι εσύ; μου λέει
εγώ είμαι ο Snik του λέω.
Εσύ είσαι ο SNIK; Σιγά μην είσαι Snik .
Ο noisy Ξέρεις ποιος είναι που είναι συμπατριώτης σου;
Ξέρω ποιος είναι.
Οι OTR ξέρεις ποιοι είναι;
Ξέρω ποιοί είναι.
Ωραία, μη βαράς τη μ@@@@κια σου γιατί θα ρθω τώρα από κει δίπλα.
Δεν κάνω εγώ φασαρία, ο δίπλα κάνει»

Περισσότερο αγανακτισμένος και απελπισμένος με τους θορύβους των οικοδομικών εργασιών φαίνεται να ήταν ο Snik παρά θυμωμένος, καθώς όπως αναφέρει παρακάτω στο βίντεο κάθε μέρα βαράνε απο της 8 ώρα το πρωί ενώ ο ίδιος ξυπνάει 4 ώρα το απόγευμα και του χαλάει την ηρεμία.

Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, το βίντεο έχει προκαλέσει με θετικό τρόπο αντιδράσεις και έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου ενώ έχει ήδη προβληθεί στην εκπομπή « Πρωινό» του ANT1, με τους παρουσιαστές να δείχνουν μια συμπάθεια απέναντι σε αύτο που συνέβη στον γνωστό τράπερ.

Ετικέτες