Αρχική | Survivor : Αποχωρεί ο Νίκος Μπάρτζης

Survivor : Αποχωρεί ο Νίκος Μπάρτζης

Survivor-Nikos-Bartzis-apoxorisi

Σε άσχημη κατάσταση υγείας λόγω του τραυματισμού του βρίσκεται ο Νίκος Μπάρτζης και ο Αντζουν έφερε μέχρι γιατρό από την Αμερική, κάνοντας τα αδύνατα δυνατά ώστε να παραμείνει ο παίχτης του ριάλιτι μέσα στο παιχνίδι.

Σε πολύ μεγάλο βαθμό φαίνεται να έχει επηρεάσει ο τραυματισμός του Νίκου Μπάρτζη τις επιδόσεις του στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αγωνιστεί ενώ φαίνεται να έχει επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό μετά την οικιοθελή αποχώρηση του φίλου του, Τζειμς Καφεντζή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Κυριακή θα γίνει η σχετική ανακοίνωση αποχώρησης από τον ίδιο ενώ σε απόσπασμα τις εκπομπής «Ευτυχείτε» του OPEN , δεν υπάρχει καμία περίπτωση επαναφοράς του Αλέξη Παππά μέσα στο Survivor.

Φαίνεται πως οι παίκτες της μπλε ομάδας βρίσκονται σε δυσχερή θέση και θα πρέπει να αγωνιστούν πολύ σκληρά για να συμπληρώσουν τα κενά από τους πρώην συμπαίκτες τους, ενώ η αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη είναι θέμα χρόνου.

Φυσικά, όπως όλοι γνωρίζετε, το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και κανείς δεν ξέρει πραγματικά τι μπορεί να γίνει τελευταία στιγμή.

Ετικέτες