Αρχική | Survivor: Έρχονται ανατροπές-ξεσπάει η Μαριαλένα

Survivor: Έρχονται ανατροπές-ξεσπάει η Μαριαλένα

Survivor-greece-showbiz-Niki-kokkinis-omadas

Το βράδυ της Δευτέρας είδαμε έναν τρομερό αγώνα μεταξύ της μπλε ομάδας και της κόκκινης ομάδας για το έπαθλο της ασυλίας, με αρκετές ανατροπές και αρκετή ένταση. Καθώς οι παίκτες της κόκκινης ομάδας στην αρχή με 7-2 κατάφεραν να γυρίσουν το ματς σε 10-9 και να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο της ασυλίας.

Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας μετά το ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς καθώς η νίκη ήταν πολύ δύσκολη αφού το σκορ έληξε με 10-9 υπέρ της κόκκινης ομάδας και φαίνεται πως οι παίκτες και από τις δύο ομάδες έβαλαν τα δυνατά τους για να νικήσουν.

Βέβαια οι πανηγυρισμοί φαίνεται να ενόχλησαν σε μεγάλο βαθμό την παίκτρια της μπλε ομάδας Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία ξέσπασε σε κλάματα και όταν βρέθηκε μαζί με τον Σάκη Κατσούλη και τον Τριαντάφυλλο άρχισε να επιτίθεται λεκτικά και στους δύο για τον τρόπο με τον οποίο πανηγύρισαν. Συγκεκριμένα Η Μαριαλένα είπε τα εξής: «Πάτε καλά; Δηλαδή τι έγινε ρε φίλε. Δεν υπάρχουν κάμερες και μένετε με συνθήματα να μας τρίψετε με το μαχαίρι στην πληγή ρε φίλε; Ξέρεις πως αισθάνομαι κι εσύ βγάζεις τα συνθήματα ρε φίλε. Ρε εγώ όταν χάνω, σας σέβομαι, σας σέβομαι. Όταν κερδίζουμε, πανηγυρίζουμε γιατί πρέπει να πανηγυρίσουμε σαν ομάδα, δεν στο χτυπάω στη μούρη ρε φίλε».

Ο Σάκης Κατσούλης φαίνεται να προσπαθεί να δικαιολογήσει την θέση του και να ηρεμήσεις τη Μαριαλένα ενώ η ίδια λέει ότι δεν απευθύνεται σε αυτόν προσωπικά και αυτός αντιλέγει ότι σε αυτόν όμως κάνει την επίθεση.

Ο Τριαντάφυλλος ή αλλιώς “Ντάφι” πήγε στην καλύβα των παικτών τις μπλε ομάδας και συγχάρηκε τόσο τον Τζέιμς Καφετζή όσο και τον Νίκο Μπάρτζη όποιος έχει κερδίσει και το έπαθλο της ασυλίας δείχνοντας για ακόμα μία φορά ότι υπάρχει ευγενής άμιλλα και υγιής ανταγωνισμός παρόλο που ο κλοιος σφίγγει κάθε εβδομάδα που περνά για όλους τους παίκτες που είναι μέσα στο παιχνίδι.

Ενώ ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση έχει ήδη αναδειχθεί και είναι ο Γιώργος Κορόμι ο όποιος βγαίνει για πρώτη φορά στο “ντάκο” μένει να δούμε σήμερα ποια ομάδα θα κερδίσει το δεύτερο έπαθλο ασυλίας και ποιον θα επιλέξει ως υποψήφιο προς αναχώρηση ο παίκτης της μπλε ομάδας που έχει κερδίσει την ασυλία Νίκος Μπάρτζης.

Ετικέτες