Αρχική | Survivor: Η αποχώρηση βόμβα του James

Survivor: Η αποχώρηση βόμβα του James

Survivor-Greece-James-Kafentzhs-apoxorisi-showbiz

Μετά τον αγώνα της Τρίτης ανάμεσα στις δύο ομάδες για την δεύτερη ασυλία,
οι κόκκινοι πήραν την νίκη εύκολα με προβάδισμα 9-4 και δεν χρειάστηκε να ψηφίσουν κάποιον παίκτη αφού στο τέλος νίκησαν, με την Νικολλέτα να ξεσπά σε πανηγυρισμούς αφού αντίπαλό της είχε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, μια δυνατή παίκτρια του Survivor.

‘Οταν ήρθε η  ώρα της ψηφοφορίας για παίχτη προς αποχώρηση, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, προς έκπληξη όλων, είχε ψηφίσει τον Γιώργο Κορόμι,ενώ ο Νίκος Μπάρτζης που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, ψήφισε με βάση τα συναισθήματά του έβγαλε προτεινόμενη προς αποχώρηση την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Έτσι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Τζειμς Καφεντζής, ο Γιώργος Κορομι και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Μια ανακοίνωση σοκ  του Τζέιμς Καφεντζή έφερε τα πάνω κάτω για τους παίχτες του ρεάλιτι και το τηλεοπτικό κοινό. Ο Τζειμς, παίρνοντας τον λόγο απο τον παρουσιαστή της εκπομπής Γιώργο Λιανό, είπε πως θέλει να αποχωρήσει  απο το παιχνίδι , προφανώς οικιοθελώς καθώς νιώθει ότι έχει αρχίσει να χάνει τα όνειρά του και τον εαυτό του μέσα στο παιχνίδι.

Δήλωσε επίσης ότι το σκέφτεται καιρό τώρα και το έχει συζητήσει πολύ με τον Νίκο Μπάρτζη , ο οποίος κατά την διάρκεια της ανακοίνωσης του φίλου του Τζειμς άρχισε να δακρύζει, φανερά συγκινημένος.

Επίσης ο Τζειμς συνέχισε να μιλάει πως πρόκειται και για θέμα υγείας και η κατάσταση του με την δισκοκήλη σε συνδυασμό με την ψυχολογική κόπωση δεν θα τον αφήσουν να δώσει το εκατό τις εκατό του εαυτού του στα αγωνίσματα μέσα στο παιχνίδι. Ζήτησε συγγνώμη για οτιδήποτε προκάλεσε στους παίκτες και των δύο ομάδων αφού δεν είχε ποτέ τέτοια πρόθεση και ο,τι έκανε , το έκανε άθελά του.

Οι υπόλοιποι παίχτες συμφώνησαν με την απόφαση του Τζειμς απο την στιγμή που είναι θέμα υγείας και η υγεία προέχει πάνω από κάθε έπαθλο, όπως είπε και ο Γιώργος Κορόμι.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίχτες και των δύο ομάδων πως δεν πρόκειται να λάβει χώρα η αποχώρηση αυτή την εβδομάδα και είπε στον Τζειμς Καφεντζή πώς θα πρέπει να αποχωρήσει από το παιχνίδι του Survivor.

Ετικέτες