Αρχική | Survivor: Η επίθεση του Τριαντάφυλλου στον Κορόμι

Survivor: Η επίθεση του Τριαντάφυλλου στον Κορόμι

Survivor-kokkini-omada-Triantafillos

Στο χθεσινό αγώνα του Survivor οι μπλε ομάδα, παρά τις αντιξοότητες κατάφεραν να κερδίσουν για ακόμη μια φορά το έπαθλο επικοινωνίας,δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό και ξεσπώντας σε πανηγυρισμούς.

Όμως λίγο πριν τον αγώνα οι παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας βγήκαν να κάνουν δηλώσεις ενώπιον του παρουσιαστή της ριάλιτι εκπομπής Γιώργου Λιανού , είχαμε μια δήλωση του Τριαντάφυλλου που φαίνεται υπερβολική και άδικη απένταντι στον Γιώργο Κορόμι. Δήλωσε χαρακτηριστικά ότι ο Τζειμς με την οικειοθελή αποχώρησή του από το παιχνίδι έσωσε τον Γιώργο Κορόμι που ήταν σίγουρο ότι θα αποχωρήσει.


Giorogs-Koromi-survivor-greece-angry-gossip-showbiz


Μάλιστα πρόσθεσε ότι θα πρέπει να τον ευχαριστήσει για την επιλογή του αυτή και ότι ο ίδιος αυτό θα έκανε.

Triantafillos-survivor-greece
Μετά την λήξη του αγώνα, οι παίχτες της μπλε ομάδας, ενωμένοι όσο ποτέ, πέρασαν στο δωμάτιο επικοινωνίας και έλαβαν βίντεο από αγαπημένα τους πρόσωπα, κυρίως από τις οικογένειές τους.

Εν τω μεταξύ στην κόκκινη ομάδα φαίνεται πώς ο Τριαντάφυλλος φέρνει περισσότερες αντιπαραθέσεις καθώς πάνω στην ένταση της στιγμής δήλωσε ότι θα ήθελε να είναι ο επόμενος να αποχωρήσει, κάτι το οποίο τέθηκε θέμα συζήτησης.

Είπε πως δεν αφήνει την ομάδα του να πάει μπροστά και να κερδίσει ενώ οι συμπαίκτες του είπαν ξεκάθαρα ότι όλοι μαζί παλεύουν, ο Ηλίας είπε ότι είναι άδικο να φύγει έτσι .Μένει να δούμε την συνέχεια του survivor για τις εξελίξεις.

Ετικέτες