Αρχική | Suvivor: ο James τα βγάζει όλα στην φόρα

Suvivor: ο James τα βγάζει όλα στην φόρα

James-Kafentzis-Proti-Sintenteuksi-news-showbiz

Ο James Καφεντζής βγήκε στον αέρα της εκπομπής «Love it» του ΣΚΑΪ και μίλησε ανοικτά για την εμπειρία του μέσα στο ρεάλιτι παιχνίδι «Survivor» . Μίλησε σχετικά με τις επιθέσεις που δεχόταν, για τις ίντριγκες, για στρατηγικές, για την φιλία του με τον Νίκο Μπάρτζη και για το μοίρασμα του επάθλου αλλά και για την σχέση του Σάκη και της Μαριαλένας.

Ο Τζεϊμς, ο οποίος έφθασε στην Ρόδο και τον υποδέχτηκαν πληθώρα κόσμου με πανό που έγραφε επάνω το όνομά του, αποκάλυψε πολλά πράγματα για τους συμπαίκτες του και όσα συνέβαιναν μέσα στο παιχνίδι, ακόμη και εκτός κάμερας.

Ξεκαθάρισε το ζήτημα με το μοίρασμα του επάθλου με τον φίλο του Νίκο Μπάρτζη, λέγοντας πως η συμφωνία ήταν ότι εάν έμπαιναν στην τελική τετράδα και οι δύο, αυτός που θα κέρδιζε θα έκανε ένα μεγάλο δώρο σε αυτόν που θα έχανε.

Τέλος,  ξεκαθάρισε το τοπίο σχετικά με την σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη λέγοντας πως πρόκειται για ένα « love story »  ξεκάθαρα για τηλεοπτικούς σκοπούς , το οποίο όμως στην συνέχεια εξελίχθηκε σε πραγματικότητα, τονίζοντας πως κατά την διάρκεια παραμονής τους στο παιχνίδι ήρθαν πιο κοντά.

Για ακόμη μια φορά, με ξεκάθαρα λόγια και ακεραιότητα χαρακτήρα εξέφρασε την άποψή του και ανέβασε τα νούμερα της τηλεθέασης με την απουσία του να γίνεται αρκετά αισθητή από το φετινό “survivor” .

Παρακάτω παραθέτουμε βίντεο με την συνέντευξη που έδωσε ο Τζεϊμς στην εκπομπή «Love It» στον ΣΚΑΪ.


Ετικέτες