Αρχική | Survivor: Ο “Ντάφυ” δικάζει τους μπλε

Survivor: Ο “Ντάφυ” δικάζει τους μπλε

Survivorgreece-Triantafillos-bomb

Στο προηγούμενο επεισόδιο του Survivor ο James Καφεντζής έφερε στην μπλε ομάδα την νίκη, κερδίζοντας το έπαθλο των αγωνισμάτων και κόβοντας τον αέρα του νικητή της κόκκινης ομάδας που εδώ και δύο βδομάδες έχει βγει νικήτρια στους αγώνες.

Το έπαθλο της μπλε ομάδας ήταν ένα ταξίδι στην Πούντα Kάνα, το τουριστικό θέρετρο του Αγίου Δομίνικου όπου οι παίκτες της μπλε ομάδας είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά και να έρθουν σε επαφή με δελφίνια.

Συγκεκριμένα, η μπλε ομάδα ταξίδεψε σε ένα θεματικό πάρκο της περιοχής όπου υπό την επιτήρηση εκπαιδευτών συνάντησαν δύο δελφίνια, τα οποία ήταν εκπαιδευμένα, και είχαν εξοικειωθεί με την ανθρώπινη παρουσία. Οι παίκτες έδειξαν να το διασκεδάζουν πάρα πολύ ενω ήταν κάτι πολύ διαφορετικό σε σχέση με ότι έχουμε δει μέχρι τώρα σαν έπαθλο και σίγουρα η νίκη του James Καφετζή βοήθησε τους παίκτες να πάρουν τα πάνω τους, να αναπτερωθεί το ηθικό τους, και να συνεχίσουν να αγωνίζονται για τον τελικό.

Βέβαια όταν η μπλε και κόκκινη συναντηθήκαμε σε κοινό σημείο ο Τριαντάφυλλος έκανε μία ερώτηση σοκ τους διαγωνιζόμενους τις μπλε ομάδας. Έχουμε δει και σε προηγούμενα επεισόδια ότι ο Τζέιμς καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης, δύο παίκτες από την μπλε ομάδα, έχουν απομονωθεί από την υπόλοιπη ομάδα οι οποίοι στοχοποιούν ανελλιπώς τους δύο προαναφερθέντες παίκτες ενώ συγκεκριμένα όταν έρχεται η ώρα να επιλέξουν παίκτη προς αποχώρηση η επιλογή τους είναι ο Τζέιμς Καφετζής καθώς θεωρούν και λένε ότι δεν κολλάει με την υπόλοιπη ομάδα και είναι ο πιο αδύναμος παίκτης.

Η ερώτηση του Τριανταφύλλου που έριξε πέπλο σιωπής σε όλους τους αγωνιζόμενους τις μπλε ομάδας ήταν όταν έρθει η ώρα να ψηφίσουν παίκτη προς αποχώρηση από τη δική της ομάδα αν θα ψηφίσουν αγωνιστικά υπονοώντας ότι ο James αυτή τη φορά μόνος του έφερε τη νίκη στην ομάδα του. Προφανώς οι παίκτες της μπλε ομάδας βρέθηκαν σε στιγμή αμηχανίας και κανένας δεν θέλησε να απαντήσει στην ερώτηση του Τριαντάφυλλου ο μόνος που απάντησε ήταν ο Κόρο που είπε «εσένα θα ψηφίσουμε» ενώ και ο ίδιος ο Τζέιμς Καφετζής ξαφνιάστηκε πάρα πολύ από την υποστήριξή του Τριαντάφυλλου.

Αργότερα, λίγο πιο πέρα ο James Καφεντζής παρέα με τον Νίκο Μπάρτζη συζητούσαν τα λεγόμενα του Τριαντάφυλλου και κάλεσαν και τον ίδιο να μιλήσουν για το τι έγινε εκεί.

Ενώ στην κάμερα δήλωσε : «Δεν άκουσα κανένα από την μπλε ομάδα μετά το παιχνίδι να πει ένα ευχαριστώ στον Τζέιμς, που έφερε τον δέκατο πόντο και συνολικά τέσσερις. Όταν τους έκανα αυτή την ερώτηση όλοι τσιμουδιά»

Ετικέτες