Αρχική | Survivor: ο παίκτης που αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο

Survivor: ο παίκτης που αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο

survivor-logo-greece-2021Στο συμβούλιο της Τρίτης είδαμε πως οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Σάκης Κατσούλης, ο Τριαντάφυλλος, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Νικολέτα Μαυρίδη ενώ με το παιχνίδι να αλλάζει μορφή και οι παίκτες να σκέφτονται πλέον και ατομικά, φαίνεται πως οι επιλογές του παιχνιδιού πλέον είναι πολύ δύσκολες.

Οι περισσότεροι παίκτες που έχουν μείνει μέσα στο παιχνίδι, είναι πολύ δημοφιλείς και αρκετά δυνατοί αλλά η ψηφοφορία του κόσμου δείχνει ξεκάθαρα τις προτιμήσεις του απέναντι στους παίκτες που θέλουν μέσα στο παιχνίδι.

Η Νικολέτα Μαυρίδη, μια δυνατή παίκτρια του Survivor, με πραγματική πυγμή, εύθυμη διάθεση και ομαδικό πνεύμα, αποχώρησε από το ρεάλιτι παιχνίδι επιβίωσης, ενώ οι συμπαίκτες της την αγκάλιασαν σφικτά.

Survivor-Greece-Nikoleta-Mavridi-apoxorisi

Η ίδια απάντησε στην ερώτηση του παρουσιαστή Γιώργου Λιανού πως νιώθει ευγνωμοσύνη που ήταν σε αυτό το παιχνίδι, που έτυχε και γνώρισε τους συμπαίκτες και φίλους της, που έζησε μια απίστευτη και μοναδική εμπειρία και σίγουρα θα κρατήσει τις όμορφες στιγμές, τον στίβο μάχης και τον Ηλία Μπόγδανο να πανηγυρίζει.

«είναι γλύκα, όμορφη και σβέλτα, Νικολέτα, Νικολέτα» ήταν το σύνθημα που τραγουδούσαν όλοι οι παίκτες του Survivor, κερδίζοντας τον σεβασμό των συμπακτών της και αποχωρόντας με ψηλά το κεφάλι από το Survivor.

Ετικέτες