Αρχική | Survivor: Ποιά είναι η κούκλα σύντροφος του James Καφεντζή ;

Survivor: Ποιά είναι η κούκλα σύντροφος του James Καφεντζή ;

Maxine-Dold-James-Kafentzis-gossip

Στο προχθεσινό επεισόδιο του survivor η μπλε ομάδα κέρδισε το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας μετά την νίκη τους στα αγωνίσματα εναντίον της κόκκινης ομάδας και είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με δικούς τους ανθρώπους, που τους περιμένουν με αγωνία στον έξω κόσμο.

Η Μαριαλένα εξέφρασε τα παράπονά της για τον Γιώργο Λιβάνη αφού ο ίδιος δεν προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της ενώ οι υπόλοιποι παίχτες ήταν τρομερά ενθουσιασμένοι με τα μηνύματα που έλαβαν.

Την παράσταση όμως έκλεψε το μήνυμα της κοπέλας του James Καφεντζή, Maxine Dold με την ασύγκριτη ομορφιά της και τον πραγματικό και ταπεινό χαρακτήρα της.

Εμείς λοιπόν ψάξαμε να βρούμε πληροφορίες και βρήκαμε το προφίλ της πανέμορφης και γερμανικής καταγωγής φίλης του James και είδαμε πως όντως βρισκόταν στην Ρόδο το 2019.

Μάλιστα ο ίδιος ο James αποκάλυψε πως η Maxine είναι πρώην του και έχουν πολύ καλές επαφές ενώ όταν ήρθε η στιγμή να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση τους και άρχισε η επανασύνδεση έπρεπε δυστυχώς να αποχωρήσει για το ρεάλιτι παιχνίδι survivor.

Πρόσθεσε πώς θέλει πάρα πολύ να είναι μαζί και πως περιμένει την στιγμή που θα βγει από το παιχνίδι ώστε να επανασυνδεθεί μαζί της.

Ετικέτες