Αρχική | Survivor: Ποίοι είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor: Ποίοι είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση

survivorgreece-2021-psifoforia

Εντάσεις έχουν ανάψει στοSurvivor από την Δευτέρα καθώς ο Γιώργος Ασημακόπουλος που κέρδισε την ατομική ασυλία στα αγωνίσματα έβγαλε προτεινόμενο τον Σάκη Κατσούλη, ενώ ο Τριαντάφυλλος ήταν ξεκάθαρα αρνητικός, σχολιάζοντας καυστικά την απόφαση του Ασημακόπουλου λέγοντας : «Ρε φίλε, πες τα πράγματα όπως είναι, πες τα πράγματα με το όνομά τους. Πες Σάκη σε ψηφίζω γιατί είσαι μεγάλος παίκτης, γιατί εγώ και κάποιοι φίλοι μου θέλουμε να πάμε τελικό και επειδή δεν θέλω να σε βρω μπροστά μου αγωνιστικά. Αν το έλεγε θα σηκωνόμουν, θα τον χειροκροτούσα και θα του έλεγα είσαι μάγκας».

Ο Τριαντάφυλλος που ήταν ήδη υποψήφιος βρέθηκε στον “ντάκο” μαζί με τον Σάκη Κατσούλη ενώ στο χθεσινό συμβούλιο υπήρχε αγωνία στο ντέρμπι ψηφοφορίας, αφού η ψηφοφορία για την ανάδειξη των επόμενων υποψηφίων προς αποχώρηση έγινε ανάμεσα στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη και την Νικολέτα Μαυρίδη, με την Μαριαλένα να παίρνει από τους υπόλοιπους παίχτες 5 ψήφους και να βγαίνει προτεινόμενη, ενώ η Νικόλ φαινόταν ότι είχε γλυτώσει.

Η Καρολίνα έκανε μια ανατροπή και σύμφωνα με τα λεγόμενα της δεν θα ψήφιζε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη αφού είναι μαζί της από την αρχή τουSurvivor και είναι η αντίπαλό της κατά την διάρκεια του φετινού παιχνιδιού και δεν ένιωθε σύμφωνα με το ένστικτό της να ψηφίσει την Μαριαλένα.

Ωστόσο η χαρά της κράτησε πολύ λίγο, αφού ο Σάκης Κατσούλης, παρόλο που είχε βγει προτεινόμενος προς αποχώρηση και η ατομική ασυλία δεν λειτουργούσε υπερ του, του έδινε όμως το δικαίωμα να ψηφίσει όποιον παίκτη αυτός θεωρούσε σωστό προς αποχώρηση, επιλέγοντας την Νικόλ.


Οι τέσσερις παίκτες λοιπόν που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο ΤριαντάφυλλοςΧαντζηνικολάου, ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Νικολέτα Μαυρίδη.

Ετικέτες