Αρχική | Survivor : Σοκ η χθεσινή αποχώρηση

Survivor : Σοκ η χθεσινή αποχώρηση

Apoxorisi-Sok-SurvivorGreece-Showbiz-Gossip

Στην χθεσινή ψηφοφορία για την αποχώρηση ενός παίκτη απο το παιχνίδι οι υποψήφιοι της μπλε ομάδας που αναδείχθηκαν ήταν ο James Καφεντζής που συγκέντρωσε το μεγαλύτερο αριθμό ψήφων απο τους συμπαίκτες του, ο Νίκος Μπάρτζης στο δεύτερο συμβούλιο και ο Γιώργος Κορόμι αφού είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, ψήφισε τον φίλο του Παύλο Γαλακτερό ως υποψήφιο για αποχώρηση.

Οι τρεις υποψήφιοι που βγήκαν  στον «ντακο» έχουν μεγάλη ιστορία ενώ προηγούμενα έχει η μπλε ομάδα για τους δυο συμπαίκτες και φίλους James και Νίκο που φαίνεται πως έχουν απομακρυνθεί από την υπόλοιπη ομάδα.

Η αγωνία ήταν μεγάλη και όταν έφτασε η στιγμή να ανακοινώσει την αποχώρηση από το παιχνίδι ο παρουσιαστής της εκπομπής Γιώργος Λιανός όλοι περίμεναν με αγωνία την ανακοίνωση. Όταν έφτασε η ώρα όλοι σοκαρίστηκαν. Ο Παύλος Γαλακτερός αποχώρησε από το Survivor και όλοι φάνηκαν να είναι σαστισμένοι.

Ο Παύλος, εμφανώς απογοητευμένος και σαστισμένος , έκρυψε την λύπη του πίσω απο το χαμόγελό του και είπε:”Στεναχωριέμαι που φεύγω σίγουρα, χαίρομαι πάρα πολύ που μέσα στο παιχνίδι έχω δείξει τον χαρακτήρα μου, έχω δείξει ακριβώς ποιός είμαι, δεν ξέρω, χαίρομαι που θα γυρίσω πίσω, θα βρεθώ ξανά με την οικογένειά μου, θα πάω στην κοπέλα μου που μου έχει λείψει τόσο πολύ, θα περιμένω εδώ τους amigos να έρθουμε να κάτσουμε όλοι μαζί πίσω και θα τους στηρίζω απ’εξω.

Πολλοί παίχτες, ακόμη και απο την αντίπαλη κόκκινη ομάδα φάνηκαν σαστισμένοι και στεναχωρημένοι με την απόφαση αυτή ενώ ήταν εμφανές ότι κανένας απο τις δύο ομάδες δεν περίμενε το αποτέλεσμα αυτό.

Σίγουρα ο Παύλος είναι ένα παιδί ταλαντούχο, με ήθος και χαρακτήρα και αυτό το αναγνωρίζουν και οι παίχτες μέσα στο survivor αλλά και ο κόσμος έξω, όμως ο το δίδυμο James – Νίκος φάνηκε να υπερτερεί σε δυναμική απέναντι στον Παύλο.

Όπως και να έχει ένας τόσο ταλαντούχος νέος με ξεκάθαρες απόψεις και αδαμάντινο χαρακτήρα θα συνεχίσει και έξω να πετυχαίνει τους στόχους του.

Ετικέτες