Αρχική | Survivor: Το ξέσπασμα της Μαριαλένας κατά του James

Survivor: Το ξέσπασμα της Μαριαλένας κατά του James

Marialena-Roumeliwth-Survivor-Gossip

Καθώς οι συμμετέχοντες στο ριάλιτι σόου γίνονται όλο και λιγότεροι , ο τελικός είναι πλέον μία ευθεία, οι εντάσεις αυξάνονται και οι τρόπος σκέψης και τρόπος συμπεριφοράςπαίκτες ξεσπούν κάνοντας επίθεση ο ένας στον άλλον.

Μια τέτοια επίθεση είχαμε από την παίκτρια του Survivor προς εναν συμπαίκτη της και δεν είναι άλλη από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία έχει απασχολήσει εδώ και πολύ καιρό το κοινό με το ερωτικό τρίγωνο που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον συμπαίκτη και πρώην της Σάκη Κατσούλη καθώς φαίνεται ότι έχουν έρθει πολύ κοντά τον τελευταίο καιρό μέσα στο παιχνίδι ενώ πολλά δημοσιεύματα και φήμες δείχνουν πως η παίκτρια είχε σχέση με τον γνωστό τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη πριν μπει στο παιχνίδι.

Και ακόμα λοιπόν μία φορά της δημοσιότητας πέφτουν πάνω στην παίκτρια του ριάλιτι καθώς στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Δευτέρα του Πάσχα φαίνεται να κατηγορεί τον James Καφετζή, απευθυνόμενη στο κοινό, λέγοντας πως η απομόνωση του ίδιου καθώς και του συμπαίκτη του Νίκου πρόκειται για σχέδιο και στρατηγική του ιδίου, όπως πάντα έκανε από την αρχή του παιχνιδιού. Τόνισε πως τον συμπαίκτη του Νίκο που έχει απομονωσεί από το υπόλοιπο σύνολο των παικτών τον χρησιμοποιεί και ότι δεν είναι πραγματικός φίλος απέναντί του όπως ο ίδιος ο Νίκος νιώθει.

Παραθέτουμε ένα απόσπασμα από όσα είπε χθες η παίκτρια του reality κατά του James:

Τον τελευταίο καιρό ο James δεν έχει κάνει κάτι τρανταχτό, παρόλα αυτά έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα στο παρελθόν, έχει τι κάνει πάρα πολλά πράγματα στο παρελθόν, έχεις σκεφτεί και έχει πράξει εις βάρος πολλών ατόμων εδώ μέσα, η στρατηγική είναι το μεγαλύτερο του όπλο εδώ. Με ενοχλεί ο τρόπος του πού είναι ειρωνικός, που είναι εριστικός πολλές φορές, στον δεύτερο και τρίτο μήνα του παιχνιδιού το έκανε πολύ φανερά αυτό. Τώρα ίσως επειδή έχει πάρει κάποια μηνύματα έχει αλλάξει τρόπο σκέψης και τρόπο συμπεριφοράς, όμως έτσι είναι ο James.

Ένα άλλο πράγμα που με ενοχλεί πάρα πολύ τον Νίκο τον χρησιμοποιεί ξεκάθαρα, θεωρώ ότι δεν είναι πραγματικοί φίλοι, ναι ο Νίκος νιώθει ότι είναι φίλος του James, αλλά πιστεύω ότι ο James τον χρησιμοποιεί για να κερδίσει και άλλες βδομάδες στο παιχνίδι, για να έχει τον Νίκο που φαίνεται ένα γνήσιο και καλό παιδί με το μέρος του. Από μόνοι τους επιλέγουν τη μοναξιά τους, από μόνοι τους επιλέγουν να είναι μόνοι τους, να μην μπαίνουνε στο σύνολο“.

Οι δηλώσεις της προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων ενώ πολλοί υποστήριξαν ότι πρόκειται για πασιφανή στρατηγική ετεροκατεύθυνσης της κοινής γνώμης σχετικά με τα αποτελέσματα του τελικού.

Ετικέτες