Αρχική | Τα 4 Ζώδια που αγαπούν την Ελευθερία

Τα 4 Ζώδια που αγαπούν την Ελευθερία

Τα 4 Ζώδια που αγαπούν την Ελευθερία

Ποια είναι τα ζώδια που δύσκολα δεσμεύονται και προτιμούν να απολαμβάνουν την ελευθερία τους;

Είναι γνωστό ότι δεν τα πάνε όλοι καλά με τις δεσμεύσεις, υπάρχουν άτομα είτε που την φοβούνται, είτε που απλά προτιμούν να είναι ανεξάρτητοι! Δεν ισχύει πάντα ωστόσο ότι οι άνθρωποι που τους αρέσει η ελευθερία ότι δεν μπορούν να συνυπάρξουν σε μία σχέση, αλλά ίσως προτιμούν είτε πιο ελεύθερου τύπου σχέσεις, είτε επιλέγουν να σχετίζονται με άτομα που τους προσφέρουν μία παραπάνω μορφή ανεξαρτησίας στην καθημερινότητά τους. Στο συγκεκριμένο άρθρο θα σας αναφέρουμε ποια είναι τα ζώδια που αγαπούν λίγο περισσότερο την ελευθερία τους στην αισθηματική τους ζωή….

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός θέλει να λειτουργεί αυτόνομος, ανεξάρτητος, όπως ο ίδιος θα ορίσει. Στην αισθηματική του ζωή αντιδρά σε κάθε μορφή καταπίεσης, ή και ελέγχου και αν προσπαθήσεις να τον βάλεις σε καλούπια είναι βέβαιο ότι και θα βαρεθεί αλλά και θα τσακωθεί μαζί σου άμεσα και με συνοπτικές διαδικασίες!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος, είναι αρκετά κοινωνικός και δεν μπορεί την αποκλειστικότητα. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι στα αισθηματικά του είναι άπιστος, αλλά ότι επιθυμεί να έχει ελευθερία κινήσεων, θέλει να συναναστρέφεται και να μιλά με αρκετά άτομα και δεν πιάνεται ποτέ στην “φάκα” της πλήρους δέσμευσης…. Η αλήθεια είναι ότι εύκολα βαριέται σε μία σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης, πνίγεται στην σκέψη της δέσμευσης. Θέλει να είναι ελεύθερος να γνωρίζει κόσμο, να συλλέγει εμπειρίες και να νιώθει ανεξάρτητος σε κάθε μορφή κίνησης! Δεν σημαίνει ότι δεν κάνει σταθερές σχέσεις, αλλά προτιμά να σχετίζεται με άτομα που έχουν ανοιχτό μυαλό, που δεν τον καταπιέζουν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ένα από τα ζώδια που θέλει να νιώθει ελεύθερος, ανεξάρτητος, όπου πολλές φορές θα τον δούμε να αντιδρά πεισματικά και να φεύγει εντελώς ξαφνικά όταν αρχίζουν να δημιουργούνται συναισθηματικά δεσίματα σε μία σχέση!