Αρχική | Τα παράπονα της Μαριαλένας για τον Γιώργο Λιβάνη

Τα παράπονα της Μαριαλένας για τον Γιώργο Λιβάνη

Gossip-Marialena-Roumelioti-stenahorhmenh

Όλοι οι παίχτες τις μπλε ομάδας , χάρηκαν πολύ με το έπαθλο το οποίο κέρδισαν ύστερα από τα αγωνίσματα, καθώς θα είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με βίντεο και ήχο με τους δικούς τους ανθρώπους.

Ο κάθε παίχτης μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας όπου τους περίμενε τον καθένα ξεχωριστά μια έκπληξη απο δικούς του ανθρώπους, οι περισσότεροι μάλιστα δεχθήκανε βίντεο απο κοντινούς φίλους και τις σχέσεις τους εκτός από την Μαριαλένα Ρουμελιώτη που έλαβε μόνο βίντεο από φίλους & φίλες της.

Ο Σάκης Κατσούλης περίμενε με αγωνία να μιλήσει με την Μαριαλένα και να μάθει ποιοί επικοινώνησαν με την Μαριαλένα, ενώ φάνηκε αρκετά ανακουφισμένος όταν έμαθε πώς ο Γιώργος Λιβάνης δεν είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει με  την Μαριαλένα, πράγμα που φαίνεται ξεκάθαρα από την αντίδρασή του και από τις δηλώσεις του.

Ή ίδια εξέφρασε απορία και παράπονο που η σχέση της, Γιώργος Λιβάνης δεν της έστειλε κάποιο σημάδι επικοινωνίας ενώ ο Τριαντάφυλλος όταν την ρώτησε «γιατί πιστεύεις ότι δεν σου έστειλε»  αυτή νευρίασε και σηκώθηκε και έφυγε, ενώ δήλωσε στις κάμερες πως ότι βλέπει ο Γιώργος Λιβάνης  ανάμεσα στον Σάκη και αυτή είναι ξεκάθαρα ανθρώπινο και φιλικό και περιμένει την ώρα να τελειώσει το παιχνίδι ώστε να βρεθούν και να του εξηγήσει τι γίνεται.

Βέβαια, ο Σάκης Κατσούλης έχει αντίθετη άποψη και ο Τριαντάφυλλος σε δηλώσεις του είπε πως η Μαριαλένα δεν πρέπει να απορεί που δεν της μίλησε ο Γιώργος με όλα αυτά που βλέπει να γίνονται μέσα στο παιχνίδι ανάμεσα σε αυτήν και τον Σάκη.

Ετικέτες