Αρχική | Θρομβώσεις σε 35χρονο ύστερα από εμβολιασμό με AstraZeneca

Θρομβώσεις σε 35χρονο ύστερα από εμβολιασμό με AstraZeneca

news-astrazeneca-35xronos-thromvoseis

Σε κατάσταση εκτός κινδύνου βρίσκεται ο 35 χρονος Αλέξανδρος Μεταξάκης, ύστερα από το χειρουργείο που υποβλήθηκε λόγω θρομβώσεων που προκλήθηκαν λόγω εμβολιασμού κατά του COVID – 19.

Συγκεκριμένα ο 35χρονος άνδρας με καταγωγή από την Κρήτη έχαιρε άκρας υγείας και στης 29 Απριλίου είχε λάβει την πρώτη δόση του εμβολίου της γνωστής φαρμακοβιομηχανίας AstraZeneca, με τα κλασσικά συμπτώματα που μπορεί να εμφανίσει κάποιος που έχει εμβολιαστεί όπως πυρετός, πονοκέφαλος, και μυαλγίες.

Τα συμπτώματα επανήλθαν μετά από κάποιες μέρες όχι όμως με ανησυχητική ένταση. Ύστερα όμως ένιωσε ένα κάψιμο στο πόδι ενώ παρέλυσε και δεν μπορούσε  να το νιώσει.

Αμέσως πήγε στο νοσοκομείο και αφού εξετάστηκε οι ιατροί που έκαναν την εξέταση του είπαν πως πρόκειται για θρόμβωση και θα πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργείο, λέγοντας του πως «πρέπει να ξεχάσει το πόδι αφού πρέπει να του σώσουν την ζωή».

Επίσης βρέθηκε και θρόμβωση στην καρωτίδα αφού διαγνώστηκε ύστερα από ηπέρηχο, ύστερα από προληπτικό έλεγχο.

Ο ίδιος δηλώνει πως πριν τον εμβολιασμό δεν είχε κανένα θέμα με την υγεία του και παρότι οι ιατροί μιλούν για σύμπτωση και σπάνια περίπτωση ο ίδιος είναι πεπεισμένος πως οι επιπλοκές στην υγεία του προκλήθηκαν από τον εμβολιασμό.

Ο άνδρας από την Κρήτη πλέον είναι καλά στην υγεία του, χωρίς να πρέπει να προβεί σε ακρωτηριασμό του ποδιού και ο ιατρός που τον παρακολουθεί, θα συνεχίσει να τον έχει υπό την επίβλεψή του ενώ ο ίδιος δήλωσε πως δεν μπορεί να συνεχίσει στην δεύτερη δόση του εμβολίου καθώς το έχουν απαγορεύσει οι ιατροί.

Ετικέτες