Αρχική | Τι συμβαίνει με το πρόσωπο του Jac Efron

Τι συμβαίνει με το πρόσωπο του Jac Efron

Zac-Efron-face-News-Showbiz

Σκάνδαλο φαίνεται να έχει δημιουργηθεί σχετικά με την υποτιθέμενη πλαστική επέμβαση του Zac Efron στο πρόσωπό του. Στις 22 Απριλίου το 2021 ο Zac Efron εμφανίστηκε στο ετήσιο event “earth day”, το οποίο λαμβάνει χώρα την ίδια ημέρα κάθε χρόνο και διεξάγεται με σκοπό τη διεύρυνση  της οικολογικής συνείδησης καθώς και τη διεξαγωγή ενεργειών για την προστασία του πλανήτη.

Πολλοί ήταν αυτοί που δεν χάρηκαν με τη νέα αλλαγή στο πρόσωπο του πασίγνωστου και ταλαντούχου ηθοποιού, ο οποίος όπως αποδείχθηκε μέσα από φωτογραφίες Αλλά και από βίντεο στο οποίο μιλάει, φαίνεται πολύ διαφορετικό στο πρόσωπό του. Συγκεκριμένα, τα χείλη του ηθοποιού φαίνονται φουσκωμένα καθώς επίσης και το σαγόνι του διογκωμένο.

new-zac-Efron-face-news-showbiz
Μπορεί στην περιγραφή να μη φαίνονται μεγάλες οι αλλαγές όμως σε φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο η αλλαγή είναι ενοχλητικά αισθητή ενώ γίνεται λόγος για πλαστική επέμβαση με απόφαση του ιδίου.

Ο ηθοποιός, ο οποίος έχει μαγέψει τον γυναικείο πληθυσμό σε παγκόσμιο επίπεδο για την ανεπανάληπτη ομορφιά του και τη σωματική του ευρωστία που θυμίζει αρχαιοελληνικό γλυπτό, δεν έχει προβεί σε κάποια δήλωση σχετικά με το αν έχει κάνει ή όχι κάποια επέμβαση, όμως θέση πήρε ο αυστραλός φίλος του, Kyle Sandilands ο οποίος διέψευσε την οποιαδήποτε υπόνοια και φήμη λέγοντας πώς δεν έχει κάνει καμία πλαστική επέμβαση και σίγουρα θα το ήξερε ο ίδιος αν είχε συμβεί.

Τέλος πρόσθεσε πως δεν υπάρχει χώρος για βελτίωση στην εμφάνιση του Zac Efron, παρομοιάζοντας τον φίλο του με έργο του Πικάσο, υπονοώντας πως είναι τέλειος σε εμφάνιση και δεν επιδέχεται καμία διόρθωση.

Ετικέτες