Αρχική | Το σοκ του Μουτσινά με την είσοδο του Τανιμανίδη

Το σοκ του Μουτσινά με την είσοδο του Τανιμανίδη

showbiz-Nikos-Moutsinas-afonos

Ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή « Καλό Μεσημεράκι » του Νίκου Μουτσινά και όπως πάντα προκάλεσε έκπληξη… με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Παρά την συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένας ελέυθερος στο πνεύμα άνθρωπος, χωρίς κόμπλεξ , με ταλέντο στις παρουσιάσεις, με καινοτόμες ιδέες που κάθε φορά εκπλήσσουν το κοινό αλλά και τους υπόλοιπους παρουσιαστές, όπως φάνηκε και στην περίπτωση του Νίκου Μουτσινά.


Ο Σάκης Τανιμανίδης μπήκε μέσα στο πλατό της εκπομπής όδηγώντας έναν…μικρό τράκτορα, πράγμα που άφησε άφωνο τον παρουσιαστή της εκπομπής Νίκο Μουτσινά, ενώ ο Σάκης φαίνεται να το διασκεδάζει και σε διάθεση αρκετά χαλαρή.

showbiz-Sakis-Tanimanidis-tractor.jpg
Μετά την θεαματική είσοδο του Τανιμανίδη, ο Μουτσινάς χαιρέτησε και καλοσώρησε τον καλεσμένο με χιουμοριστικό πάντα τρόπο και σταματήσανε για διαφημιστικό διάλλειμα λέγοντας πως στην επιστροφή θα έχουν γίνει «φάρμα» , πράγμα που έγινε και το πλατό μετατράπηκε σε ένα τοπίο με λιβάδι, με φράκτες, με σανό ενώ και ο οικοδεσπότης πλέον είχε τον δικό του τράκτορα.

showbiz-Moutsinas-Tanimanidis-tractor

Ο Σάκης Τανιμανίδης είπε πως του άρεσε το πρότζεκτ της «Φάρμας» και δεν δυσκολεύτηκε να δεχθεί την πρόταση. Όμως η δυσκολία που συνάντησε όπως είπε και ο ίδιος ήταν να αφήσει το «Survivor» και πείστηκε μόνο όταν το κανάλι του έδειξε και άλλα πρότζεκτ που υπάρχουν σαν πιθανότητα να υλοποιηθούν στο μέλλον.

Στην συζήτηση που είχαν με τον Μουτσινά ο Σάκης είπε πως θα ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό , να παρουσιάσει κάτι που δεν έχει δει ο κόσμος μέχρι στιγμής και πως είναι πολύ δύσκολο όταν η εκπομπή έχει καλεσμένους . Επίσης αποκάλυψε πως έχει δύο τρεις ιδέες αλλά δεν αποκάλυψε ποιές είναι αυτές ούτε τα σχέδια του με τον ΑΝΤ1.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής ο Νίκος Μουτσινάς είπε πως σε αυτή την δύσκολη περίοδο, τα ρεάλιτι σοου βοήθησαν αρκετό κόσμο, πράγμα με το οποίο συμφώνησε ο Σάκης αλλά όχι απόλυτα, λέγοντας πώς τα παιδιά δεν πρέπει να έχουν ως στόχο καριέρας να γίνουν παίχτες ρεάλιτι αλλά να στέκονται στα δικά τους πόδια αφού τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται.

Έπειτα ο ίδιος μίλησε ανοιχτά για το αίσθημα που έχει της αναμονής της γέννησης των κοριτσιών του και πως δεν περιμένει την στιγμή να γίνει πατέρας ενώ ο ίδιος όπως και η γυναίκα του, Χριστίνα Μπόμπα , έχουν σχέδια για περισσότερα παιδιά.

Ετικέτες