Αρχική | Χωρισμός Λυμπερακάκη-Jannes Heuvelmans πριν την Eurovision

Χωρισμός Λυμπερακάκη-Jannes Heuvelmans πριν την Eurovision

jannesheuvelmans-Limperakaki-breakup-gossip-showbiz-lifestyle-news

Τίτλοι τέλους για τη σχέση μεταξύ Στεφανίας Λυμπερακάκης και Jannes Heuvelmans ύστερα από 2,5 χρόνια σχέσης.

Συγκεκριμένα η ταλαντούχα τραγουδίστρια εχθές ανέβασε ένα Story στο instagram ανακοινώνοντας το τέλος στις μεταξύ τους σχέσης ενώ ο γνωστός τραγουδιστής και σύντροφος της φετινής εκπροσώπου της Ελλάδας στη Eurovision ανέβασε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, γράφοντας ένα κείμενο στα oλλανδικά και δίνοντας μας να καταλάβουμε ούτε το ζευγάρι ήρθε η ώρα να πάρει ξεχωριστούς δρόμους και ο καθένας να συνεχίσει σε διαφορετικό μονοπάτι.

Παρακάτω παραθέτουμε το απόσπασμα μεταφρασμένο από το κείμενο της φωτογραφίας:
Limperakaki-Jannes-gossip-break-up-Showbiz“Μετά από 2,5 όμορφα χρόνια, ο Stef και εγώ καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να ακολουθήσουμε το δικό μας μονοπάτι. Είμαι πολύ ευγνώμων για τις υπέροχες στιγμές που μπορέσαμε να ζήσουμε μαζί με την Stef. Κοιτάζω πίσω αυτά τα όμορφα χρόνια με μεγάλη ευτυχία. Ευτυχώς, δεν συνέβη τίποτα κακό, οπότε έπρεπε να κάνουμε αυτήν την επιλογή. Το επιλέξαμε μαζί και είναι καλύτερο και για τους δύο. Εύχομαι στη Stef μεγάλη επιτυχία με όλα τα υπέροχα πράγματα που μπορεί να κάνει και θα συνεχίσει να την υποστηρίζω πάντα.”

Το θετικό της όλης υπόθεσης είναι ότι το ζευγάρι χώρισε με ήρεμο και πολιτισμένο τρόπο δίχως να δείχνει μισός ο ένας για τον άλλον καθώς δεν συνέβη τίποτε το κακό ανάμεσά ως αιτία για το χωρισμό τους ενώ δείχνει ένα επίπεδο ωριμότητας παρά το νεαρό της ηλικίας και των δύο.

Ετικέτες